A páromat 11 éves korába agydaganattal műtötték sugarazás meg kemót kapott! Azoospermiát állapítottak meg nála! Herebiopsziával tudnak kinyerni spermát? Találnak ott? Csak azért is mert szinte még gyerek volt mikor ez a súlyos betegség kiderült!
Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 08:52
42/76 A kérdező kommentje:
szia!
utolsó válaszoló:y kromoszámos:
szegedre járunk mert nekünk az van legközelebb!a kaáli mellett van ahova járunk!genetikai vérvételre megyünk 1 hét múlva!még csak itt tartunk!na örülök,hogy már ennyire előre haladtatok!mi még mindig egy helybe állunk!
2012. szept. 4. 07:55
43/76 A kérdező kommentje:
sziasztok!
szeretném kérdezni ki ért a hőgörbéhez közületek?
2012. szept. 13. 11:03
44/76 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kis oldal, mindenre kapsz választ, ha regisztrálsz, kérdéseidre is válaszolnak.
Én innen merítettem praktikákat, mikor már nagyon el voltam keseredve, 1,5 év próbálkozás után.
45/76 A kérdező kommentje:
szia!ok!ismerem az oldalt!de én személy szerint az én görbém értékelésére gondoltam!de se baj!ki szeretném deríteni van -e gond nálam!mert elég sok mindent meg lehet tudni belőle!már konkrétan nem kell praktika mert nem próbálkozunk!vagyis szerintem spontán terhességre nincs esély!vagy igen?
2012. szept. 13. 12:06
46/76 A kérdező kommentje:
jaj ez lemaradt!de azért köszi ,hogy írtál és a segítséget!
2012. szept. 13. 12:06
47/76 A kérdező kommentje:
4 hét múlva lesz meg a genetikai eredmény!az eszem megáll!na de legalább ezen is túl vagyunk!de nem látom a fényt az alagút végén!más is van ezzel így?mikor mehetünk már lombikra?ha egyáltalán lehet!megismételik még a sperma vizsgálatot?írjatok!
2012. szept. 13. 12:48
48/76 anonim válasza:
megismétlik a spermavizsgálatot.nekünk 2 hét volt a genetika.elöször nekem is soknak tünt a fél év amennyit várni kell a lombikra de már belenyugodtam.
49/76 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem mert ahol lakunk kétszer adott mintát hiba miatt aztán az andrológusnál is kellett adni!mert gyulladás csökkentőt szedett és emiatt is ismételik a minta vételt??!!
2012. szept. 13. 15:58
50/76 anonim válasza:
hát ezt majd eldöntik nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!