Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A páromat 11 éves korába...

A páromat 11 éves korába agydaganattal műtötték sugarazás meg kemót kapott! Azoospermiát állapítottak meg nála! Herebiopsziával tudnak kinyerni spermát? Találnak ott? Csak azért is mert szinte még gyerek volt mikor ez a súlyos betegség kiderült!

Figyelt kérdés

2012. aug. 21. 08:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
ki műti?
2012. szept. 4. 07:52
 42/76 A kérdező kommentje:

szia!

utolsó válaszoló:y kromoszámos:

szegedre járunk mert nekünk az van legközelebb!a kaáli mellett van ahova járunk!genetikai vérvételre megyünk 1 hét múlva!még csak itt tartunk!na örülök,hogy már ennyire előre haladtatok!mi még mindig egy helybe állunk!

2012. szept. 4. 07:55
 43/76 A kérdező kommentje:

sziasztok!

szeretném kérdezni ki ért a hőgörbéhez közületek?

2012. szept. 13. 11:03
 44/76 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egy nagyon jó kis oldal, mindenre kapsz választ, ha regisztrálsz, kérdéseidre is válaszolnak.

Én innen merítettem praktikákat, mikor már nagyon el voltam keseredve, 1,5 év próbálkozás után.

2012. szept. 13. 12:02
 45/76 A kérdező kommentje:
szia!ok!ismerem az oldalt!de én személy szerint az én görbém értékelésére gondoltam!de se baj!ki szeretném deríteni van -e gond nálam!mert elég sok mindent meg lehet tudni belőle!már konkrétan nem kell praktika mert nem próbálkozunk!vagyis szerintem spontán terhességre nincs esély!vagy igen?
2012. szept. 13. 12:06
 46/76 A kérdező kommentje:
jaj ez lemaradt!de azért köszi ,hogy írtál és a segítséget!
2012. szept. 13. 12:06
 47/76 A kérdező kommentje:
4 hét múlva lesz meg a genetikai eredmény!az eszem megáll!na de legalább ezen is túl vagyunk!de nem látom a fényt az alagút végén!más is van ezzel így?mikor mehetünk már lombikra?ha egyáltalán lehet!megismételik még a sperma vizsgálatot?írjatok!
2012. szept. 13. 12:48
 48/76 anonim ***** válasza:
megismétlik a spermavizsgálatot.nekünk 2 hét volt a genetika.elöször nekem is soknak tünt a fél év amennyit várni kell a lombikra de már belenyugodtam.
2012. szept. 13. 15:52
 49/76 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem mert ahol lakunk kétszer adott mintát hiba miatt aztán az andrológusnál is kellett adni!mert gyulladás csökkentőt szedett és emiatt is ismételik a minta vételt??!!
2012. szept. 13. 15:58
 50/76 anonim ***** válasza:
hát ezt majd eldöntik nem tudom.
2012. szept. 13. 16:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!