Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A páromat 11 éves korába...

A páromat 11 éves korába agydaganattal műtötték sugarazás meg kemót kapott! Azoospermiát állapítottak meg nála! Herebiopsziával tudnak kinyerni spermát? Találnak ott? Csak azért is mert szinte még gyerek volt mikor ez a súlyos betegség kiderült!

Figyelt kérdés

2012. aug. 21. 08:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 A kérdező kommentje:
senki nem tudja rá a választ??
2012. aug. 21. 10:09
 2/76 anonim ***** válasza:
Azt szerintem senki nem tudhatja, h találnak-e nála életképes spermiumot. Egy jó orvost kellene találnotok és azzal megbeszélni.
2012. aug. 21. 10:26
 3/76 A kérdező kommentje:
köszi a választ!és milyen orvosra gondoltál? most a genetikára várunk! andrológus továbbított a genetikára!
2012. aug. 21. 10:33
 4/76 anonim ***** válasza:
Én is andrológusra gondolotam, de akkor ti már jó uton vagytok. Most már csak idő kérdése, a doki nem mondott semmi biztatót?
2012. aug. 21. 11:07
 5/76 A kérdező kommentje:
hát nem igazán!és ez valahol idegesít!de még mindig nem említette a donor spermát! akkor lehet még esélyünk??már mint,hogy nem hagyta annyiba a doki és genetikára küldött!csak nem tudjuk egyáltalán volt vagy van -e sperma!mert még szinte gyerek volt! ja és jól megváratnak mert most úgy néz ki,hogy 2 hónap mire meg lesz az eredmény a genetikának!vagyis még 6 hét!pedig megfogadtam nem teszek itt fel kérdést csak már nem tudom mire is gondoljak!próbálok türelmes lenni!
2012. aug. 21. 11:15
 6/76 anonim ***** válasza:
Kicsi az esélye ilyen esetben. Kopa dokit keressétek meg.
2012. aug. 21. 11:42
 7/76 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló:

hát akkor nem is fogok reménykedni!akkor tök felesleges elmenni a genetikai vérvételre is!kopa doktor hol rendel??ezek szerint csak az időnket fecsérlik?hát ez jó!

2012. aug. 21. 12:14
 8/76 anonim ***** válasza:

nem azt mondtam hogy tuti nincs csak kicsi az esélye.

Kopa: a körùti orvosi rendelőbe meg a soten rendel. googleba keress rá. ra

2012. aug. 21. 12:52
 9/76 A kérdező kommentje:
értem !köszönöm!Budapesten rendel?de azért várjuk meg a genetikát?igaz??hát elkeserítő!de reménykedek,hogy még az a kis esély meg van!egyelőre elég!
2012. aug. 21. 13:18
 10/76 anonim ***** válasza:
Igen Bp-en. Persze a genetikát várjátok meg azt biztos ő is kérni fogja.
2012. aug. 21. 23:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!