Lányok, Anyukák! Nektek mivel sikerült a párotokat, férjetek meggyőznötök arról - ha meg kellett egyáltalán -, hogy itt az ideje a babának?
Én bementem a munkahelyemre anno. Leültem dolgozni és 10 perc után olyan érzésem volt, hogy fel kell hívnom a páromat.
Miután felvette a telefont mondtam neki, hogy üljön le. Majd megkérdeztem, hogy nem szeretne-e gyermeket? Tudta, hogy még nem lehetek terhes és, hogy csak kíváncsiságból kérdezem.
Azt mondta, hogy ha hazaértünk, akkor megbeszéljük. Este elkezdtünk erről beszélgetni. Utána jártunk, hogy anyagilag bírnánk-e, stb..
2 hónap múlva pedig terhes lettem.
Az Én férjemnek sincs jó emléke a gyerekkoráról..a szülei elváltak,amikor 8 éves volt,akkor mikor a legjobban szüksége lett volna egy apára!:(
De eljött az az idő mikor Én már nagyon szerettem volna babát..beszélgettünk róla,mondta,hogy akar,de nem éreztem rajta,hogy valóban akarja..csak azért mondtam,mert az akartam hallani!Na elkezdtünk próbálkozni..eltelt másfél év..1 év után elmentünk dokihoz,hogy nem sikerül..majd én kezdtem feladni a dolgot,hogy nem sikerül,nem csinálom tovább..na ekkor jött Ő és mondta,hogy nem szabad feladni,ha eddig végigcsináltuk,akkor csináljuk tovább...NA ITT döbbentem rá,hogy valóban akarja a babát!
Mi barátokkal voltunk nyaralni, akik elhozták az akkor 2 éves lányukat!
Annyira aranyos, helyes kislány, hogy a férjem hazafelé úton mondta,hogy egy év múlva mi is nekiállhatnánk.
Az az egy év még kellett a meló miatt, meghogy kicsit biztosabb legyen a helyzetünk!
Egy év múlva a férjem kérdezett rá, hogy akkor mikortól nem védekezünk?:)
Elsőre összejött!
De az én férjem olyan,hogy ha valamit erőszakkal akarok, akkor már csak azért sem, tehát nálunk nem vált volna be,ha minden nap előhozom a témát!
Meg valahogy nekem ez is olyan, mint a lánykérés,hogy magától kell megérnie rá.
Sem a gyerekvállalásra, sem az esküvőmre nem emlékeznék úgy szívesen,hogy na ezt is én erőszakoltam ki!
Szerintem nem celozgatni kell ra, meg mondogatni, h te mit szeretnel, hanem uljetek le egyik este megbeszelni, hogy ki mit gondol errol a kerdesrol. Furcsa, hogy meg nem tettetek meg eddig, mert egy ilyen dolgot mar a hazassagkotes elott tisztazni szokas. De most sincs keso, hallgasd meg ot, hogy hogyan, mikor kepzeli a gyerekvallalast, mik a felelmei ezzel kapcsolatban, hogyan tudsz neki segiteni legyozni ezeket a felelmeket...stb.
Nalunk egeszen mashogy ment, mert o hozta fel a temat ugy, hogy megfenyegetett, hogy majd jol teherbe ejt, es akkor majd orokre vele kell maradnom (persze viccesen). Es ennek kapcsan kezdtunk el beszelgetni rola.
íminden nap nem jó mondogatni. Egyszer ülljetek le és beszéljétek meg.
Nálunk egyértelmű volt hogy mind ketten nagyon akarjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!