Kismamik! Hogy vettétek rá a párotokat, hogy legyen baba?
Figyelt kérdés
Lehet hogy nem ide kellene írnom, de hátha van itt olyan kismama akinek nehezen ment, hogy "rábeszélje" a párját a babaprojektre.Egyáltalán érdemes-e hatni rá ha magától nem szeretné akkor lehet, hogy nem is kell "erőltetni" a dolgot.Az én párom 42 éves én 28 vagyok.Nem volt még egyikőnknek sem családja.Én már nagyon szeretnék gyermeket, de apukája egy kicsit elzárkózik tőle.Hozzátartozik, hogy még csak egy éve vagyunk együtt.Mi a véleményetek?Nagyon el vagyok kenődve!!2011. ápr. 30. 08:02
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Ne haragudj, de én sem értem, hogy miért kell naponta kiírni ugyanazt a kérdést. Pláne, hogy kapta rá válaszokat!
3/5 A kérdező kommentje:
Azért raktam több helyre mert így több helyről is kapok választ.Azért köszi.
2011. ápr. 30. 13:39
4/5 anonim válasza:
A férjem még másnak volt a férje, amikor állapotos lettem.. :-)
(Sőt, még a baba születésekor is, mert anyagi okok miatt nem tudtak elválni)
Mi akkor fél éve voltunk együtt, én azt mondtam neki, hogy SOHA nem lesz annyira kerek minden, hogy TELJES felelősséggel jelenthessük ki, hogy MINDEN készen áll egy babára.
Pár napig gondolkodott rajta, és belátta, hogy igazam van. 4 év telt el azóta, elvált, házasodtunk, és most várom a harmadik babát!! :-)
Szóval ne add fel!
Új látásmódot kell mutatni neki.
Drukkolok!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!Nagyon kedves tőled, hogy drukkolsz.Olyan jó ilyen történeteket olvasni, ilyenkor reménykedek hogy mi is a babaprojekten dolgozhatunk nemsokára.
2011. máj. 1. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!