Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olyan lányoktól kérdezem,...

Olyan lányoktól kérdezem, akiknél a baba a férfinél fennálló okból nem jön össze: nem gondoltok arra, hogy elhagyjátok a párotokat, mert mástól lehet gyereketek?

Figyelt kérdés
Van olyan köztetek, aki meg is tette?
2010. jan. 2. 17:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem tenném meg, a férjem fontosabb ennél. De sokakról hallottam akik megtennék. De úgy láttam őket elborította a gyerekmánia, de én ezt nem tartom szép dolognak. Ha valaki mellett elkötelezed magad, esetleg házas is vagy akkor megfogadtad hogy rosszban is mellette leszel. Sokkal nagyobb problémák is vannak, de ha szeretsz valakit akkor kiállsz mellette.
2010. jan. 2. 17:19
 2/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy visszakérdezek: ezek szerint nálatok fennáll a probléma? És tudtok még próbálkozni lombikkal, stb.?
2010. jan. 2. 17:26
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Nővéreméknél is elvileg sógorom steril volt. De megműtötték a kukiját, és belekezdtek egy lombik programba, most 3 gyermekük van 5 éven belül.(lombikkal :fiú ikrek----csak ez a kettő sperma volt életképes, és egy 1 éves kislány)

Nálunk is azt hittem ez a szitu, de 10 év után sikerült természetesen áldásos állapotba kerülni, és most már 8 hónapos a kisfiúnk.

Anno én is gondolkodtam, hogy mi van akkor, ha nem lehet közös gyermekünk. Mi megbeszéltük, ha így van, akkor mástól teherbe ejtetem magam, de őt semmikép nem hagytam volna el.

2010. jan. 2. 17:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi örökbe fogadtunk.
2010. jan. 2. 17:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tettem meg.6 és fél évet vártunk.

Szerencsére van lombikprogram.

38h km

2010. jan. 2. 17:33
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nálunk a helyzet fordított: páromnál minden rendben, miattam most volt az első lombik, de sajnos úgy tűnik, nem sikerült (még van két napom a tesztelésig, de tegnap csináltam egyet, az negatív lett, és sajnos szerintem már ki kellett volna mutatnia :((. Igazából pont azért kérdeztem a ti oldalatokról, hogy tudjam, mit gondolhat erről a párom, mert szörnyű érzés, hogy ha nem velem, hanem mással lenne, már a karjában lehetne a gyereke.
2010. jan. 2. 17:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

héééééjjj...ez csak az első program volt!

Még van jóóóóó párra esélyed! Az Állam is segít az első 5 próbálkozásban. Még a parlamentben is tudják, hogy ritkán sikerül elsőre. Hisz akik lombikra kényszerülnek, azok a problémásak. De a 2. vagy a 3. már eredményesebb szokott lenni!

Ne csüggedj! És a párodba is tartanod kell az erőt! :)

2010. jan. 2. 17:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk esküvő előtt 2 hónappal derült ki, hogy nem lehet a férjemnek gyereke. Eszembe sem jutott elhagyni ezért. Azóta már mi is túl vagyunk egy sikertelen lombikprogramon, de nem adjuk fel, megyünk tovább, sőt még a természetes úton való fogantatásról sem tettünk le,vannak azért csodák:)

Szóval fel a fejjel, ha a férjed igazán szeret, biztos nem hagy el emiatt, de gondolom erről azért beszéltetek. A férjem is felajánlotta, hogy lefújja az esküvőt ha akarom, de természetesen nem akartam és nem bántam meg a döntésemet,mert bármilyen nehéz út is áll mögöttünk meg még előttünk, tudom, hogy együtt úgyis minden sikerülni fog.

2010. jan. 2. 18:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem hagynám el ez miatt a férjemet! Mindennél fontosabb nekem Ő! Csak vele lenne kerek a dolog. Mindenre van megoldás, és persze a remény hal meg utoljára.
2010. jan. 2. 18:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezért elhagynám a férjemet, akkor nem is szeretném igazán.
2010. jan. 2. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!