SOS! Ma kellet volna megjönnie de nem jött meg szombaton rózsaszínes barnás "valami" volt a wc papírom mikor elmentem wc-re szerintetek baba? Reménykedhetek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 10:47
1/8 anonim válasza:
Elképzelhető, de még csak 11 óra van, tehát még megjöhet. Ha van otthon teszted akkor csináld meg, ha nincs akkor szaladj el, vegyél és ha reggelig nem jön meg csináld meg.
2/8 anonim válasza:
én szinte biztosra veszem hogy babás vagy...már tesztelhetnél :))
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Remélem hogy nem fog megjönni.
2011. nov. 7. 11:30
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2011. nov. 7. 12:23
6/8 A kérdező kommentje:
Hmmmm sajnos megjött nagyon elvagyok keseredve miért velem történik ez nem hiszem el hogy nem esem teherbe sírás fojtogat nem mutatom ki de belül összeomlottam.Lassan 1 éve nem jön a babo:(:(
2011. nov. 8. 13:32
7/8 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, hogy így alakult. :(
Tudom, hogy ez ilyenkor nem vigasztal, de hidd el, nem egyedi az esetetek, és biztosan jönni fog majd a baba, amikor itt lesz az ideje.
Mi már 8 éve próbálkozunk, több inszemináción és vetélésen is túl vagyunk, de azt mondom neked, ne hagyd, hogy a csalódottság és fájdalom maga alá gyűrjön, mert az csak még jobban meg fog gátolni abban, hogy befogadóvá válj.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom hogy még nem sikerült a baba.Ez nagyon nehéz megpróbálok pozitívan gondolkozni de nincs olyan nap hogy ne jutna az eszembe . Bízom benne hogy jövőhónapban nem fog megjönni és én is anyuka lehetek.Köszönöm hogy írtál mirharabbi babásodást kívánok neked.
2011. nov. 9. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!