Gondoltatok már arra, hogy azért nem jön a baba, mert nem a tökéletes párotokat találtátok meg? :- (
Kedves kérdező!
Ne képzelődj, jönni fog a baba, ha jönnie kell. Ha azt mondod minden rendben, akkor ebben nem kételkedhetsz.
És bocs, hogy ide írok az első válaszolónak, de Neki azt szeretném írni, hogy vigyázzon, mert ugyanabban a cipőben járok, mint Ő és múlt héten kiderült a laparoszkópiás, ill. hiszteroszkópiás műtétemen, hogy bizony velem van a baj. A párommal minden rendben.
kedves kérdező!
én is nagyon el vagyok keseredve, de már rájöttem, hogy talán igaza lehet a sok embernek, aki azt mondja, hogy nem szabad rajta görcsölni, jön amikor akar....
kedves első válaszoló!
mi az, hogy könyörögni kell a sexért, ha babát akar?? akkor valószínű nem is akarja annyira azt a közös gyereket!
Lehet, hogy ez nem megnyugtató, de válaszolok a kérdésedre.
Ismerős házaspár 5 évnyi sikertelen próbálkozás után feladta, idegileg, lelkileg rámentek teljesen, így elváltak. Fél év múlva találkoztam mindkettőjükkel, persze külön-külön, a nő 3 hónapos terhes volt a barátjától, a férfinak pedig 2 hónapos terhes volt az új barátnője. Szóval.... igen, lehet.
Első vagyok!
Hol írtam én azt,hogy könyörögni kel a szexért?????????????Olvassátok már el mit írtam!!!!
Nálunk igen is nagyon jól működik a szex,tehát válaszoljatok már a kérdésemre!Köszi,de szerintem félreolvastátok!
Nem éreztem. Nem tenyészbikához mentem feleségül, hanem ahhoz, akit szeretek. Ha nem jön össze...átvergődjük magunkat mindenen.
Ha azt érezném, hogy nem a megfelelő ember mellett vagyok (mert lehet ezt érezni, persze)...az másért lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!