Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gondoltatok már arra, hogy...

Gondoltatok már arra, hogy azért nem jön a baba, mert nem a tökéletes párotokat találtátok meg? :- (

Figyelt kérdés
9 hónapja próbálkozunk és annyira el vagyok keseredve néha. Körülöttem mindenkinek egyből sikerül. Olyan , mintha már a baba lesben állt volna náluk és arra várt, hogy szabad legyen a pálya. Hozzánk meg lehet azért nem érkezik, mert mást szánt a sors nekünk. Félreértés ne essen, nagyon szeretem a párom, csak olyan igazságtalan az élet. 27/L
2009. nov. 20. 10:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%
Nekem van egy élettársam,de az ekőző házasságomból született 2 gyermekem.Tehát velem gondolom nem lehet baj,ha már 2-szer szültem,és mind 2 gyermekem egészséges.Talán a párommal lenne gond?Miden esetre elgondolkodtató...mert szeretnénk közöset is
2009. nov. 20. 10:59
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Ne képzelődj, jönni fog a baba, ha jönnie kell. Ha azt mondod minden rendben, akkor ebben nem kételkedhetsz.

És bocs, hogy ide írok az első válaszolónak, de Neki azt szeretném írni, hogy vigyázzon, mert ugyanabban a cipőben járok, mint Ő és múlt héten kiderült a laparoszkópiás, ill. hiszteroszkópiás műtétemen, hogy bizony velem van a baj. A párommal minden rendben.

2009. nov. 20. 11:17
 3/20 anonim ***** válasza:
50%
Nem, így nem gondoltam rá...de arra igen, hogy de jó lenne egy olyan pasi, akinek nem kell könyörögni, hogy sezxeljünk, hanem mindig rám akar mászni (baba tervezés)
2009. nov. 20. 11:22
 4/20 anonim ***** válasza:
65%

kedves kérdező!

én is nagyon el vagyok keseredve, de már rájöttem, hogy talán igaza lehet a sok embernek, aki azt mondja, hogy nem szabad rajta görcsölni, jön amikor akar....

kedves első válaszoló!

mi az, hogy könyörögni kell a sexért, ha babát akar?? akkor valószínű nem is akarja annyira azt a közös gyereket!

2009. nov. 20. 11:27
 5/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ez problémás nálunk is. Mindig úgy érzem, hogy csak én kezdeményezem a szexet, pedig állítólag közös döntés nálunk a baba.
2009. nov. 20. 11:30
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ez nem megnyugtató, de válaszolok a kérdésedre.

Ismerős házaspár 5 évnyi sikertelen próbálkozás után feladta, idegileg, lelkileg rámentek teljesen, így elváltak. Fél év múlva találkoztam mindkettőjükkel, persze külön-külön, a nő 3 hónapos terhes volt a barátjától, a férfinak pedig 2 hónapos terhes volt az új barátnője. Szóval.... igen, lehet.

2009. nov. 20. 12:34
 7/20 anonim ***** válasza:
50%

Első vagyok!

Hol írtam én azt,hogy könyörögni kel a szexért?????????????Olvassátok már el mit írtam!!!!

Nálunk igen is nagyon jól működik a szex,tehát válaszoljatok már a kérdésemre!Köszi,de szerintem félreolvastátok!

2009. nov. 20. 12:42
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
11:27-es nek!Kinek szántad a válaszod?Biztos,hogy az első válaszolónak?
2009. nov. 20. 12:44
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem előzőt akart írni.
2009. nov. 20. 13:06
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem éreztem. Nem tenyészbikához mentem feleségül, hanem ahhoz, akit szeretek. Ha nem jön össze...átvergődjük magunkat mindenen.

Ha azt érezném, hogy nem a megfelelő ember mellett vagyok (mert lehet ezt érezni, persze)...az másért lenne.

2009. nov. 20. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!