Akiket elhagyott a párjuk a baba születése előtt, azok hogyan élték meg egyedül a szülést? Gondoltatok közben a férfire?
Engem mondjuk nem hagyott el, sőt bent volt velem, de én még így sem gondoltam rá:)
Kérd meg anyukádat, nővéredet, egy barátnőt, bárkit akiben megbízol, sokkal jobban tud segíteni, mint egy férfi.
Az én férjem konkrétan elájult. Előtte azt hittem, h ilyen csak a filmekben van:)))
Sajnálom, ami veled történt, de hidd el, főleg az elején mikor hazamentek, nem sok segítséget várhatsz a férfitól.
Akkor is hívj segítséget, valakit aki főz rád, stb.
NEM!Amikor megszületett és megláttam az első mondatom az volt,hogy lesz apukád!Nem arra a féregre gondoltam,hanem egy igazi apukára!
Nekem a terhesség rosszabb volt egyedül.Amikor vásárolgattam,összeraktam a kiságyát,dekorálgattam a falat,csak én vártam őt.
Később,amikor sétálni mentünk mindig csak én tologattam.
Most már belenyugodtam.Sajnos még nem érzem magam erősnek egy kapcsolathoz.A kicsim pedig már 20 hónapos.
Hát biztos nehéz de hidd el a gyerek kárpotol majd az elvesztett apáért.
Bocs de megkérdezhetem hogy hogyan tudod egyedül eltartani majd a babát?Vagy talán szülőknél élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!