Más 3-4 hónapos baba sincs el egyedül a szőnyegen? Vagy valamit rosszul csinálok?
Figyelt kérdés
Igazából 3 hónapos koráig elvolt 20-30 percet is, de 2-3 hete 3 perc után nyavalyog, amiből sírás lesz. Mellette kell lennem, néha hozzászólni, hogy itt vagyok.2011. jún. 29. 11:07
1/4 anonim válasza:
A babák, ahogy fejlődik a kis agyuk, egyre inkább rájönnek, hogy nem jó egyedül. Szükségük van arra, hogy lássák anyát/apát. Babád rájött, hogy hogyan tud neked szólni, hogy nem érzi jól magát egyedül. S azt is tudja, hogy ha sír, akkor anyuci megy is hozzá. Nagyon okosak a babák.
Lányom 3-4 hónapos koráig tök jól elvolt egyedül, aztán 6-7 hónapos koráig utált egyedül lenni. Ha egy fél perce nem látott, egyből ordított, azt hitte otthagyom őt. Azóta viszont eljátszik egyedül is, de lényeg, hogy közben lásson engem.
2/4 anonim válasza:
lehet, hogy csak nyűgös: front, fog stb... vagy unatkozik...tegnap szörnyű szél volt, egész nap kézben lett volna sokat sírt, alig aludt, nyűgös volt, a játékait pár perc alatt elunta. szval semmi nem volt jó.
3 és fél hónapos
3/4 A kérdező kommentje:
Értem, szóval ez történt csak. :) Érdekes, eddig elaludni is elaludt magától, most már egyre inkább nyüszög.
2011. jún. 29. 11:38
4/4 A kérdező kommentje:
Tényleg, a foga is lehet a bűnös, 1 hete indult meg, és semmi nem jó neki a szájába, csak az én ujjam. (Úgyhogy már pikkelyes a kezem, állandóan mosnom kell.)
2011. jún. 29. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!