Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gondoltatok már arra hogy...

Gondoltatok már arra hogy feladjátok a baba témát?

Figyelt kérdés
17 hónapja próbálkozunk, teljesen rendben vagyok én is meg a férjem is. Nekem van már egy lányom, de szerettünk volna közös gyereket is. Sok mindent kipróbáltam már (teák-barátcserje-pre seed sikositó-ovuteszt-munkahely váltás-esküvő)Arra az elhatározásra jutottam, hogy feladom. A korom miatt is, mivel 36 múltam. Innentől kezdve védekezem. Hosszú hónapok vannak mögöttem, 17 hónapja minden áldott nap hőmérőztem, és mielőtt mondanátok, nem görcsösen!! Szívből kívánom mindenkinek aki ezen az oldalon van, hogy sikerüljön minden álmotok!
2009. szept. 17. 10:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én nem adnám fel a helyedben csak mondjuk úgy 40 felett. Ha védkezel akkor még az esélyt sem adod meg, nem?

Lehet, hogy pont most esnél teherbe, mivel, hogy már lemondasz róla és nme görcsölsz rá. Természetesen ez a te döntésed. Gratulálok a kislányodhoz, jó egészséget!

2009. szept. 17. 10:56
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én ugyan ebben a cipőben járok mint te van egy kislányom,és szeretnénk egy közös babát isa párommal. Mi is2éve lassan ,hogy probálkozunk,és én is eléggé elvagyok már kenödve,hogy miért nem sikerül?!

Nálunk is mind a 2en rendben vagyunk,ugyhogy tényleg nem értem,szinte minden nap együtt vagyunk teákat mindent kiprobáltam ,de semmi én 28éves vagyok és semmi:(

Szerintem még ne add fel, csak ne hőmérözz ne gondolj rá,ne is foglalkozz vele,én is ezt teszem és bízom benne,hogy hátha..ér egy kellemes meglepetés..:)minden hónap új remény.

Minden jót neked és bízom benne,hogy sikerülni fog!!!

2009. szept. 17. 11:00
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 17. 11:02
 4/15 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Az indulás már jó! Felejtsd el a hőmérőzést, a barátcserjét, a kapszulákat, a gyógyszereket....és továbbra se védekezzetek! (Gondolom tudod, hogy a legtermékenyebb napok ciklusod kb. közepe plusz-mínusz 3 nap Sok sikert, ne add fel!!:)

2009. szept. 17. 11:03
 5/15 A kérdező kommentje:
:)
2009. szept. 17. 11:04
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nos mi igaz "csak" fél éve próbálkoztunk a párommal amikor végre sikerült a baba... Sosem éreztem magam annál boldogabbnak, de sajnos még 6hetes volt a picim és elvetéltem. Akkor úgy éreztem mindennek vége és hogy soha de soha nem akarom ezt átélni mégegyszer. Akkor és ott feladtam, aztán rá 4hónapra elmaradt a menstruációm és gyanakodni kezdtem. Most 7hónapos a pocaklakó :) Én semmi módszert nem használtam. Az első picink egyébként úgy sikerült hogy körülbelül 3 hétig nem voltunk együtt a párommal majd utána meg is fogant. Ne add fel, és felejtsd el a hőmérőzést meg ilyeneket szerintem... Kívánom neked hogy hamarosan babázzál újra:)
2009. szept. 17. 11:18
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2009. szept. 17. 11:21
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is 2 év után letettem a dologról, hogy legyen második baba a 8 évesem mellé, és akkor lettem terhes.

Most 14 hónapos.

2009. szept. 17. 11:24
 9/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok!
2009. szept. 17. 11:27
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem. 4 év után sikerült. SOHA nem szabad feladni.
2009. szept. 17. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!