Gondoltatok már arra hogy feladjátok a baba témát?
Szia, én nem adnám fel a helyedben csak mondjuk úgy 40 felett. Ha védkezel akkor még az esélyt sem adod meg, nem?
Lehet, hogy pont most esnél teherbe, mivel, hogy már lemondasz róla és nme görcsölsz rá. Természetesen ez a te döntésed. Gratulálok a kislányodhoz, jó egészséget!
Szia!
Én ugyan ebben a cipőben járok mint te van egy kislányom,és szeretnénk egy közös babát isa párommal. Mi is2éve lassan ,hogy probálkozunk,és én is eléggé elvagyok már kenödve,hogy miért nem sikerül?!
Nálunk is mind a 2en rendben vagyunk,ugyhogy tényleg nem értem,szinte minden nap együtt vagyunk teákat mindent kiprobáltam ,de semmi én 28éves vagyok és semmi:(
Szerintem még ne add fel, csak ne hőmérözz ne gondolj rá,ne is foglalkozz vele,én is ezt teszem és bízom benne,hogy hátha..ér egy kellemes meglepetés..:)minden hónap új remény.
Minden jót neked és bízom benne,hogy sikerülni fog!!!
Szia!
Az indulás már jó! Felejtsd el a hőmérőzést, a barátcserjét, a kapszulákat, a gyógyszereket....és továbbra se védekezzetek! (Gondolom tudod, hogy a legtermékenyebb napok ciklusod kb. közepe plusz-mínusz 3 nap Sok sikert, ne add fel!!:)
Én is 2 év után letettem a dologról, hogy legyen második baba a 8 évesem mellé, és akkor lettem terhes.
Most 14 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!