Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gondoltatok már arra hogy...

Gondoltatok már arra hogy feladjátok a baba témát?

Figyelt kérdés
17 hónapja próbálkozunk, teljesen rendben vagyok én is meg a férjem is. Nekem van már egy lányom, de szerettünk volna közös gyereket is. Sok mindent kipróbáltam már (teák-barátcserje-pre seed sikositó-ovuteszt-munkahely váltás-esküvő)Arra az elhatározásra jutottam, hogy feladom. A korom miatt is, mivel 36 múltam. Innentől kezdve védekezem. Hosszú hónapok vannak mögöttem, 17 hónapja minden áldott nap hőmérőztem, és mielőtt mondanátok, nem görcsösen!! Szívből kívánom mindenkinek aki ezen az oldalon van, hogy sikerüljön minden álmotok!
2009. szept. 17. 10:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Így van ne add fel!!Ne védekezzetek és amikor már tényleg nem számítasz rá és teljesen belenyugodtál hogy nem lesz akkor fog sikerülni.Én lombikos vagyok,szeretnénk majd egy kistesót is később,de mivel én elvileg nem eshetek teherbe csak ha megint beülti lesz nem is védekezzünk.Hátha nem kell mennünk!:):)Lehet,h nem most fog sikerülni de a lényeg az,h az esélyt megadod rá!!!
2009. szept. 17. 15:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát képzeljétek babát várok. Abba hagytam a hőmérőzést, számolgatást, már nem birtam idegekkel. Rá két hónapra babás lettem, pontosabban két napja tudom:)
2009. nov. 4. 17:04
 13/15 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.Gratulálok!!!:):):)

Látod,egy kis nyugalom és a nem görcsös akarás csodákra képes.

Jó egészséget kívánok nektek és boldog babázást!!!

2009. nov. 5. 10:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Na látod, mondtam én hogy sarokba kell dobni a hőmérőzést meg minden kutyafülét!! Sok sikert, jó babázást kívánok!!:)
2009. nov. 5. 10:08
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. nov. 5. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!