Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gondoltatok már arra, hogy...

Gondoltatok már arra, hogy azért nem jön a baba, mert nem a tökéletes párotokat találtátok meg? :- (

Figyelt kérdés
9 hónapja próbálkozunk és annyira el vagyok keseredve néha. Körülöttem mindenkinek egyből sikerül. Olyan , mintha már a baba lesben állt volna náluk és arra várt, hogy szabad legyen a pálya. Hozzánk meg lehet azért nem érkezik, mert mást szánt a sors nekünk. Félreértés ne essen, nagyon szeretem a párom, csak olyan igazságtalan az élet. 27/L
2009. nov. 20. 10:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

11:27-es vagyok!

elnézést, félreértettem, azt hittem, hogy az első válaszoló írta a 11:22-es választ...

most már leesett, hogy nem.

szóval a válaszom a 11:22-esnek szól nem az elsőnek.

de látom a kérdezőnek is vannak ilyen problémái.

2009. nov. 20. 13:38
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem igaz, mert akkor nem lehetne az a sok véletlen gyerek a szeretőtől, vagy piásan a buliban stb, de még (neadjisten) egy erőszak következménye is lehet. Viszont görcsölni tényleg nem szabad és ez nem csak a gyerekkel van így hanem mással is.
2009. nov. 20. 14:01
 13/20 A kérdező kommentje:
Arra, is gondoltam már, hogy lehet, hogy a párom nem akarja annyira mint én és ezért nem érkezik hozánk a gólya. Beszélgettünk már erről és állítása szerint akarja, csak ő nem az a lekizős tipus. Nem érzi át a helyzetem. Máshogy éreznek a férfiak? Nekünk nőknek ez fontosabb? Vagy csak egy bizonyos kor után ennyire erős ez a vágy? Körülöttem minden héten teherbe esik valaki és olyan sírhatnék vagyok.
2009. nov. 20. 14:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne kezdd a párodat okolni, ez a legrosszabb út, amin elindulhatsz.

LEírom nálunk mi volt: én már régóta szeretnék gyereket, a párom másfél éve mondta, hogy késznek érzi magát a babázásra. NAgyon ráfeszültünk a témára, aztán mindig megjött. Nem értettem, miért, kiakadtam, a mensim mindig késett, mindig reménykedtem, a semmiért. Aztán, mikor már az ismerősök is mondták, menjünk dokihoz, tartottam egy komoly önvizsgálatot. Igen, nem jön össze a baba, de ezt leszámítva, teljes az életem. Szeretem a párom, a családom, szép kis kertes házban élek, kutyával, macskával, lényegében ahogy gyerekkoromban elképzeltem magam felnőttként. Boldog vagyok. Ha jön a baba, jön, ha nem, nem.

ÉS tudod mi történt? a következő hónapban pozitív lett a teszt. Annyira váratlanul ért...egy év próbálkozás után.

A páromról meg: pont múltkor beszélgettünk erről, a párom szerint azoknak nehéz a babát összehozni, akik tényleg rágörcsölnek. Azt mondta: "nézz meg minket, azért nem sikerült, mert nagyon akartuk"

Szerintem ne ostorozd se magad, se a párod, érezd jól magad és légy boldog, akkor majd jön az új kis élet!

2009. nov. 20. 14:23
 15/20 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát, aki eddig írt.

Utolsó! El sem hiszed milyen jó volt olvasni amit írtál. Azt hiszem énis így teszek. Leülök és átértékelem az életem. Köszönöm

Mindenkinek sok sikert a babaprojekthez és szorítok, hogy minél hamarabb érkezzen a gólya mindenkihez, aki már nagyon várja. :-) Köszi Csajok!!!!!!

2009. nov. 20. 14:36
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok!

Örülök, hogy segíthettem, egyébként szintén 27/L:)

2009. nov. 20. 14:48
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is párhónapon belül 27/L. Mi már 3 éve próbálkozunk sikertelenül. Túl vagyunk mindenféle vizsgálaton, több sikertelen inszemináción. Ja, és egyikünknek sincs semmi baja.

Nekem is megfordult a fejemben, amit írtál: talán mással sikerülne. Nem hiszek a véletlenekben, lehet hogy a babám nem akar ebbe a családba érkezni.

Lombik előtt állok és félek egy kicsit, hogy mi lesz így. Megerőszakolom a természetet, miközben az nem véletlenül van úgy, ahogy van.

2009. nov. 20. 16:02
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez lehet igaz is, nem is... ha egy párnak, -ahol minden rendben van egészségügyileg - nem sikerül a baba, akkor kezdenek rágörcsölni, amiből kifolyólag eljutnak eddig a kérdésig ...szóval, igen, ez igaz lehet, mert lelkileg bevonzod a negatív dolgokat, a nagy beleélések, csalódások stb. és méginkább nem sikerül.

Azt mondják a babák tudják, mikor kell jönniük. Ám ez sem igaz, hiszen nézd meg, hány terhesség jön létre úgy, hogy nem várták, nem akarták, mégis lett. Szóval, agyban dől el minden! Kitartás!! És próbáld meg nem görcsösen akarni, akkor tutti, azonnal babás leszel

2009. nov. 20. 16:55
 19/20 A kérdező kommentje:
örülök a velem egykorú lányoknak :-) Innentől csak pozitívan. Mindenki! Aztán jelentkezzetek ha sikerült, mert olyan jó a pozitív tesztelőket olvasni. :-) Sok kitartást és köszi, hogy visszalendítettetek a pozitív oldalra.
2009. nov. 21. 17:42
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Visszakerestem a kérdésedet, emailt sajnos nem lehet Neked küldeni. Én voltam az első 27/L, csak érdeklődni szerettem volna, hogy mi történt Veled az elmúlt évben. Sikerült?

2010. dec. 23. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!