Az lehetséges hogy hogy Pesten történjen az abortusz?
41/49 A kérdező kommentje:
az az akadály hogy nem vagyok itthony! ma megyünk nyaralni
anyád tud róla és mégse szalad neked venni egy tesztett jó felelőtlen
2012. aug. 2. 09:44
43/49 A kérdező kommentje:
még nem tudja!! nem mondom neki amíg nem biztos
egy kicsit kamu szaga van az egésznek h vesz nagy nehezen egy tesztet ami naná h értékelhetetlen lesz és el kell telnie majd egy hétnek h újat vehess...na mindegy de addig húzzad halasszad a dolgot amíg már késő lesz... nem hiába mondják 15 évesen nem ezt kellene...meg mondogathatod magadnak h csak 1x nem védekeztetek ez nem olyan dolog h na most már védekeztem 10 alkalommal és így 2x nem kell... ha már elég érettnek érzed magad a szexhez akkor védekezz!!!!! a párod melletted áll de meddig??? még nem megy el bulizni??? igaza van itt néhány hozzászólónak akármilyen is lehet anyukád a vallásával de inkább rá hallgatnál lehet nem ideáig jutottál volna...ha meg már itt vagy mit szégyenkezel...nem most kellene igenis viselned kell a következményeket ...ha már tudatos nőnek érzed magad vállald a kockázatokat és igenis állj oda édesanyád elé h mi történt lesz a mi lesz ... akkor viselkednél felnőtt módjára ha már odaálltál volna nem pedig itt írogatsz sületlenségeket!!!!
2012. aug. 3. 10:22
Érthető, hogy míg nem biztos, nem sokkolod az anyukádat, de az már nagyon nem, hogy még mindig nem vagy képes egy normális tesztelést csinálni. A leírtak alapján úgy tűnik, hogy nem ért bele eleget, rendesen a pisibe a teszt (nem tudom, milyen teszt volt...), akkor lehet esetleg olyan, hogy az alja maszatolódik kicsit, de nem ér el a tesztvonalig...
Szerintem nagyon érdemes volna kicsit megpróbálni javítani az anyával való kapcsolaton. Nagyon sokat veszítetek mindketten, ha "elveszítitek" egymást... :( Próbáljatok őszintén beszélni az érzéseidről, hátha sikerül végül kicsit megbeszélni a dolgokat és közeledni egymáshoz...
2012. aug. 4. 12:46
Az viszont nagyon durva ha azóta se jött meg.
Mit érzel? Van valami tünet?
2012. aug. 4. 12:49
47/49 A kérdező kommentje:
most jöttünk haza nyaralásból és hála istennek ma délelőtt megjött. lehet hogy a stressz miatt késett egy hetet. :S most a napokban már picit megnyugodtam, beletörődtem a dologba és megjött. köszönöm mindenkinek a válaszokat:)
Remélem, tanulsz belőle, és máskor több eszed lesz.
Most mér csak nem felejted el, hogy védekezés nélkül SOHA ne feküdj le senkivel, ha nem akartok gyereket...
2012. aug. 6. 13:09
49/49 A kérdező kommentje:
hát az biztos hogy tanultam belőle!
Kapcsolódó kérdések: