Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az lehetséges hogy hogy...

Az lehetséges hogy hogy Pesten történjen az abortusz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet hogy terhes vagyok de ez még nem biztos csak késik a menstruációm egy picit és nem is görcsölök mint ahogy előtte szoktam! Rettegek mert még nagyon fiatal vagyok! (15) 1x nem használtunk óvszert de akkor sem élvezett belém a párom. Nagyon félek! Ha terhes vagyok biztos elvetetem :/ Az lenne a kérdésem hogy Pesthez viszonylag közeli kisvárosban élek (60 km) és nem szeretném hogy a legközelebbi kórházba történjen az abortusz mert nincs jó híre a kórháznak és amúgy is itt mindenki pletykás nem akarom hogy a környék ezzel legyen tele hogy én elvetettem a gyerekemet! Igaz hamarosan költözünk de akkor sem szeretném! Tehát az lenne a kérdés hogy lehetséges e hogy Pesten csináltassam az abortuszt és az előtte lévő család védős (vagy én nem is tudom mi) beszélgetéses dolog se itt legyen a környéken hanem Pesten? A válaszokat nagyon köszönöm!

2012. júl. 29. 17:37
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Most megyek tesztet venni és nagyon félek:S meg írom az eredményt!
2012. aug. 1. 11:19
 32/49 anonim ***** válasza:
Na???
2012. aug. 1. 15:10
 33/49 anonim ***** válasza:
Na?nyugodtan megcsinálhatod most is,hisz ha jol számolom, 4 napja késik nem?
2012. aug. 1. 20:25
 34/49 A kérdező kommentje:
nem volt értékelhető:S ez jó vagy rossz jel?:S de még veszek majd!
2012. aug. 1. 20:28
 35/49 anonim ***** válasza:

Képet!

hátha a "tapasztaltabbak" jobban látják.mi van rajta?

2012. aug. 1. 20:40
 36/49 anonim ***** válasza:
Nincs kontroll csík?
2012. aug. 1. 20:55
 37/49 A kérdező kommentje:
kidobtam de semmi nem volt a teszt részen sem volt csík hanem a széle egy icipicit beszíneződött de ilyen folt szerűen és nagyon keveset de az sem. szóval nem volt csík!
2012. aug. 1. 21:13
 38/49 A kérdező kommentje:
legközelebb hétfőn tudok tesztet csinálni!:S annyira félek:S de barátommal márt megbeszéltük a dolgot hála istennek teljesen normális és segít úgyhogy megoldjuk de nagyon félek:S és egyébként a szülői engedélyhez elég 1 szülő?
2012. aug. 1. 21:46
 39/49 anonim ***** válasza:
nem semmi ... ha ennyire izgulsz meg tudni akarod akkor nem 1 teszttel mész haza... na mindegy de elég elrettentő példa az egyszer biztos... :/
2012. aug. 2. 08:19
 40/49 anonim ***** válasza:

Az egy tesztet én még értem, de elég fura ez az értékelhetetlen. Ilyen elég ritkán van.

De mi az akadály,hogy bárki vegyen neked még egy tesztet?

2012. aug. 2. 09:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!