Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortusz után lehetek még terhes?

Abortusz után lehetek még terhes?

Figyelt kérdés
Az igaz,hogy ha az első babát elvetetem akkor aztán nehezebben fogok teherbe esni,sőt nem is biztos hogy még 1x teherbe esek..?

2012. júl. 5. 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Nem, nem igaz.
2012. júl. 5. 11:11
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

persze hogy lehetsz.nekem missed ab-om volt,rá 2 hónapra megint terhes lettem :-)

39hkm

2012. júl. 5. 11:17
 3/10 anonim ***** válasza:

Lehetsz, persze.

De történtek már elrontott abortuszok is, a nagynénémnek harminc éve volt ilyen, soha nem lehetett. Ma már sokkal jobb az ellátást. Sok sikert!

ui: ezek szerint nem vetetted még el? Gondold meg akkor...

2012. júl. 5. 11:23
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem törvényszerű, de az abortusznak lehetnek olyan szövődményei, amik nehezítik a teherbeesést, a kihordást vagy akár meddőség is lehet a következménye.

Kicsi az esély, hogy baj legyen, de attól még van.

2012. júl. 5. 11:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Persze Kérdező, 9x%, hogy nyugodtan lehetsz. A meddőséget okozó szövődmények egyfelől ritkák, másfelől a valószinűségük a megszakított terhesség korával, illetve az abortuszok számával nő...
2012. júl. 5. 11:37
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Bocs, de ha ezt el akarod vetetni, akkor miért agyalsz azon, hogy később szülni akarsz? Az is gyerek meg ez is. Ugyanolyanok.

Sajnálom, hogy válsághelyzetbe kerültél, gondold át alaposan. Az abortusznak ma már szerencsére kevesebb olyan szövődménye van, ami miatt később nem lehet gyereked. De persze előfordul,hogy van. Viszont nagyon sok lelki szenvedést okoz ám egy abortusz. És sokan ettől a lelki tehertől nem tudnak később teherbeesni... A lelkedet nem lehet csak úgy átvágni, mint mondjuk az agyadat.

Ha mondjuk pár év múlvára tervezel babát, gondold meg, hogy nem jobb-e így, hogy kicsit hamarabb bevállalod. EGy abortusszal túl sokat veszítesz- a babát halálán kívül lelkileg is. Még egyszer mondom, sajnálom. És nem vészmadárkodásból írtam, hogy megviselhet lelkileg, vagyis akár nehezebben eshetsz teherbe, hanem mert így van, csak erről még olyan keveset lehet hallani...

2012. júl. 6. 08:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Igaz,nem ismerjük a körülményeket,mégis teljesen egyetértek az utolsóval.
2012. júl. 6. 17:09
 8/10 anonim válasza:

Igen sajnos van,nem sok DE VAN!

A párommal mi is most babát szeretnénk és nem nagyon akar össze jönni(sajnos volt abortuszom 3 éve).

Ha lehet tartsd meg a picit! :)

2012. nov. 8. 14:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha a Kérdező eddig megtartotta, és most akarná elvetetni, azt már koraszülésnek hívnák... (július elejei a kérdés...)
2012. nov. 8. 14:57
 10/10 anonim válasza:
Ha valóban julius elejei a kérdés akkor szerintem már eldőlt a kérdés. Tudomásom szerint a 12. hétig lehet elvetetni,később csak akkor ha az orvos javasolja (betegség..stb miatt)
2012. nov. 8. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!