Tegnap megtudtam, hogy terhes vagyok. Sajnos nem tudjuk megtartani. Nagyon félek az abortusztol, főleg a tágitástol az altatásban történik annal aki szült már? Mert így nincs előtágitás azt olvastam
Ha már szültél, akkor nem raknak fel lamináriát, jobb esetben reggel 8kor bemész, du. 2-kor mehetsz haza. Az altatás nem fáj, semmit nem érzel, ez nem teljes altatás, csak felszines. Előtte este 6tól ne egyél, ne igyál, ne dohányozz, de ezt a védőnő el fogja mondani, ahová 2x kell elmenj!
Na most a véleményem meg az, hogy ha stabil kapcsolatod van, akkor miért nem fér bele a baba?Ha van érettségid, szakmád, akkor gondolom munkahelyed is. Vagy a szüleid tartanak el a fiaddal? És a palid? Sztem tartsd meg, mert iszonyat lelki fájdalom az egész. Mi gyes csp és a párom keresetéből élünk, 5 éves tartósan beteg a lányom, és 23 hetes a pocaklakóm, de meg dem fogdult a fejemben, hogy nem tartom meg. Mindent elkövetek a lányaim jólétéért! Nekem nem volt abortuszom, de a családomban volt, ezért tudom, mivel jár!
Viszont ha elveteted, akkor sem itéllek el, szoritok, hogy minden rendben menjen, és ha 5 év mulva szeretnél gyereket, akkor tudsz is szülni!
Kérdem én töled: ha az orvosok azt mondtál Neked, hogy nem lehet gyermeked, nem tartod csodának, hogy született egy kisfiad? És nem tartod még nagyobb csodának, hogy ismét sikerült???
Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Aztán meg majd évek múlva, mikor van elég pénzed, járkálsz orvoshoz, mert nem lehet...
Nem mondom, hogy tartsd meg, nem mondom, hogy vetesd el, de mindenképpen beszéld meg a szüleiddel!
11+5hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!