Missed. Ab után a következő terhességkor egyből kapok valami gyógyszert ami segít megtartani, vagy kérni kell?
Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 17:19
1/3 nittababy válasza:
nem nekem nem kellet gyógyszer azt mondta az orvos hogy ha legközelebb terhes leszek azzonal menjek táppénzre és sokat pihenjek mondjuk én nem is tudtam hogy terhes voltam!!csak akkor tudtam meg mikor már késő volt!!de nem minden esetben kell gyógyszer mert az is lehet hogy megemelted magad vagy még ezer más dolog!!
2/3 A kérdező kommentje:
egyből táppénzen voltam, semmit sem csináltam, mert anyósomékkal lakunk és mindent megcsinált.
2011. nov. 11. 13:08
3/3 anonim válasza:
nem fogsz kapni csak rajta lesz a papirodon kb 3-4- hónapig hogy veszélyeztetett terhes vagy de ez semmit nem jelent. én is átéltem és itt van mellettem 11 hós pocim. mindent csinálj úgy ahogy addig és ne idegeskedj semmin, sok levegő séta jó kaják és vidámság és ne feltételezd, hogy most nem sikerül. minden rendben lesz:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!