Tegnap megtudtam, hogy terhes vagyok. Sajnos nem tudjuk megtartani. Nagyon félek az abortusztol, főleg a tágitástol az altatásban történik annal aki szült már? Mert így nincs előtágitás azt olvastam
Legyetek már egy kicsit reálisak! A kérdezőnek van egy gyereke, van ugyan szakmája, de nincs munkája, tehát jövedelme sem. A párja tanul, nincs teljes jövedelme. Mégis mire vállaljanak még egy gyereket????
Ne gyertek azzal, hogy megint csoda történt, és tartsa csak meg, mert ha isten báránykát adott, akkor legelőt is ad majd hozzá.
Az embernek olykor nem CSAK a meg nem született, hanem a már élő gyerekére is gondolnia kell, ( az őket eltartó szülőkről már nem is beszélve ) ha ilyen helyzetbe kerül.
Azt már csak halkan kérdezem meg, hogy egy huszonéves nőnek, akit "meddőnek" nyilvánítottak, aztán mégis gyereke lett, miért nincs annyi esze, hogy védekezzen? Szülés után papírt kapott arról, hogy mégiscsak meddő??
Némi felelősséggel, és egy pár tasak óvszerrel megelőzhető lett volna, hogy most azon kelljen paráznia, mi történik majd vele abortusz közben...
"én meglépném azt,h felvételizek,bárhová,mert 2 gyerek mellett ne álmodj diplomáról-és szeptemberben szépen felvenném a diákhitelt"
Aztán miből fizetnéd vissza?
Itt alapvetően az agond, hogy szépen levitatkozgattok arról, hogy megtartanátok-e a babát, vagy sem, érvek és ellenérvek sorakoznak, pedig a kérdező nem ebben kért segítséget. Arra, amit kérdezett, talán ha 3-man válaszoltak. Talán arra kellene koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!