Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap megtudtam, hogy terhes...

Tegnap megtudtam, hogy terhes vagyok. Sajnos nem tudjuk megtartani. Nagyon félek az abortusztol, főleg a tágitástol az altatásban történik annal aki szült már? Mert így nincs előtágitás azt olvastam

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves kisfiam majdnem 19éves voltam amikor megszületett. Nálunk nem volt kérdés, hogy megtartjuk e mivel több orvos azt állapittota meg, meddő vagyok. A szüleim minden ben támogattak: le érettségiztem, lett egy szakmám azóta. Stabil kapcsolatom van,és a kis fiam az életem .Ha lehetne bevállalnám gond nélkül ezt a terheséget is.a szüleim meg egy főt nem tudnának eltartani mert így is nehéz kes.
2012. jan. 18. 16:33
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
32%
tényleg buta vagy. a gyes 25-e, a családi 13. ha egyedül neveled akkor több. ha 2 gyereked lesz és egyedül neveled,akkor 2 emelt családi,plusz a gyes. ebből el lehet tartani 2 gyereket,főleg ha találsz munkát. lakberendezőként nincs esélyed. tanulj meg varrni pl. mivel egyedül neveled őket,kaphatsz segélyeket is. én meglépném azt,h felvételizek,bárhová,mert 2 gyerek mellett ne álmodj diplomáról-és szeptemberben szépen felvenném a diákhitelt. bár szerény véleményem szerint aki 12 évesként viselkedik 22 évesen annak nem való gyerek
2012. jan. 18. 19:19
 12/37 anonim ***** válasza:
74%

Legyetek már egy kicsit reálisak! A kérdezőnek van egy gyereke, van ugyan szakmája, de nincs munkája, tehát jövedelme sem. A párja tanul, nincs teljes jövedelme. Mégis mire vállaljanak még egy gyereket????

Ne gyertek azzal, hogy megint csoda történt, és tartsa csak meg, mert ha isten báránykát adott, akkor legelőt is ad majd hozzá.

Az embernek olykor nem CSAK a meg nem született, hanem a már élő gyerekére is gondolnia kell, ( az őket eltartó szülőkről már nem is beszélve ) ha ilyen helyzetbe kerül.

Azt már csak halkan kérdezem meg, hogy egy huszonéves nőnek, akit "meddőnek" nyilvánítottak, aztán mégis gyereke lett, miért nincs annyi esze, hogy védekezzen? Szülés után papírt kapott arról, hogy mégiscsak meddő??

Némi felelősséggel, és egy pár tasak óvszerrel megelőzhető lett volna, hogy most azon kelljen paráznia, mi történik majd vele abortusz közben...

2012. jan. 18. 22:32
 13/37 anonim ***** válasza:
56%
Kedves utolsó! Nekem még nincs gyerekem,nem tudom milyen érzés,de nincs az a pénz,hogy én lemondjak egy babáról! Ha kell egyedül nevelem,ha kell a föld alól is előásom a pénzt,ha róla van szó! És kedves kérdező!Azért mert nekem van egy középfokú logisztikai technikusim,nem fogom azt várni,hogy legyen egy ilyen álom állásom! Tök máshol dolgozom! Ha kell a pénz,akkor mindegy,csak munka legyen! Miért nem mész el dolgozni? Vagy miért nem vállalsz otthoni munkát? Gondolom szüleid is szivesen segítenek vigyázni a picire! És ha párod befejezte a sulit,akkor már lesz rendes fitzetése,és ha most a félből van egy,akkor az egész fizetésból lehet két baba! Aztán el kellene gondolkozni,hogy ha nem akartok több gyereket,milyen véfdekezési módszert választotok! Szóval szerintem ne vetesd el! Szüld meg a picit,és ha még mindig úgy gondolod,hogy le akarsz mondani róla,gondolkozz el azon,hogy hány nő van,akinek soha nem lehet gyereke,de szivesen örökbefogadna egyet! Én 30 vagyok,és ez egyéni vélemény! Én más véleményét is elfogadom,ki hogy gondolja...
2012. jan. 19. 08:16
 14/37 Andizsuzsi ***** válasza:
60%

"én meglépném azt,h felvételizek,bárhová,mert 2 gyerek mellett ne álmodj diplomáról-és szeptemberben szépen felvenném a diákhitelt"

Aztán miből fizetnéd vissza?

Itt alapvetően az agond, hogy szépen levitatkozgattok arról, hogy megtartanátok-e a babát, vagy sem, érvek és ellenérvek sorakoznak, pedig a kérdező nem ebben kért segítséget. Arra, amit kérdezett, talán ha 3-man válaszoltak. Talán arra kellene koncentrálni.

2012. jan. 19. 09:42
 15/37 Hannkah ***** válasza:
65%
Én nem akarok vitatkozni, de kedves utolsó, te sem válaszoltál, csak a válaszolókat osztottad ki! Amúgy szerintem, ha a kérdezőben fel se merült volna, hogy megtartsa, akkor talán nem írta volna le ilyen részletesen a történetét.
2012. jan. 19. 09:47
 16/37 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó előtti! IGAZAD VAN! De ha csak ez lett volna a kérdés,akkor csak ennyit írt volna: "Nagyon félek az abortusztol, főleg a tágitástol az altatásban történik annal aki szült már?"
2012. jan. 19. 09:49
 17/37 anonim ***** válasza:
52%
Nem feltétlenül kell diploma ahhoz, hogy jól keress. Nekem felsőfokú akkreditált szakképesítésem van, és nagyon jól keresek vele. Csak meg kell találnod, hogy mi az amivel jól el lehet helyezkedni. És inkább a nyelvtudásra gyúrj, azt mindenhol értékelik, azzal megnyílnak az ajtók a külföldi tulajdonú vállalatoknál is, vagy, hogy külföldi vezetők mellett dolgozz, mint ahogy én is.
2012. jan. 19. 14:05
 18/37 Andizsuzsi ***** válasza:
60%
Hannkah! Ha végigolvastad volna a válaszokat, akkor láttad volna, hogy 3.-ként válaszoltam.
2012. jan. 19. 14:08
 19/37 A kérdező kommentje:
most jöttem a védőnotol a megtartas felé hajlok..de közben kiderult hogy a családban 1 emer támogatt,,így mégis hogy vágjak bele?
2012. jan. 19. 14:21
 20/37 Andizsuzsi ***** válasza:
36%
Bízzál magadban, és annak az egy embernek a segítségében. Sok sikert!
2012. jan. 19. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!