Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az lehetséges hogy hogy...

Az lehetséges hogy hogy Pesten történjen az abortusz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet hogy terhes vagyok de ez még nem biztos csak késik a menstruációm egy picit és nem is görcsölök mint ahogy előtte szoktam! Rettegek mert még nagyon fiatal vagyok! (15) 1x nem használtunk óvszert de akkor sem élvezett belém a párom. Nagyon félek! Ha terhes vagyok biztos elvetetem :/ Az lenne a kérdésem hogy Pesthez viszonylag közeli kisvárosban élek (60 km) és nem szeretném hogy a legközelebbi kórházba történjen az abortusz mert nincs jó híre a kórháznak és amúgy is itt mindenki pletykás nem akarom hogy a környék ezzel legyen tele hogy én elvetettem a gyerekemet! Igaz hamarosan költözünk de akkor sem szeretném! Tehát az lenne a kérdés hogy lehetséges e hogy Pesten csináltassam az abortuszt és az előtte lévő család védős (vagy én nem is tudom mi) beszélgetéses dolog se itt legyen a környéken hanem Pesten? A válaszokat nagyon köszönöm!

2012. júl. 29. 17:37
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
46%
Persze, ott csináltatod, ahol akarod.
2012. júl. 29. 17:45
 2/49 anonim ***** válasza:

a védőnő körzetis, nem lehet úgy védőnőt választani, mint orvost. Cfel kell keresned a körzeti védőnőt, és ő elmondja a teendőket, persze előtte kell a dokitól egy papír, hogy terhes vagy.

Szóval a kérdésedre a válasz:

a védőnői tanácsaadást nem teheted meg máshol csak a körzeti védőnőnél, az abortuszt megcsináltathatod másik kórházban ha vállalja a kórház.

2012. júl. 29. 17:45
 3/49 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :/ hát ez picit elszomorít:S na mind1. remélem nem vagyok terhes :'( vagy ha mégis akkor addig mire ennek az egész védőnősdinek meg kell történnie elköltözünk! :(
2012. júl. 29. 18:00
 4/49 anonim ***** válasza:
De szülő tudta nélkül nem fog menni mert nem vagy 18.mindenképp értesítik őket.
2012. júl. 29. 18:01
 5/49 anonim ***** válasza:

Nem kell menni védőnőhöz, ehhez neki semmi köze

Ha Pestre akarsz menni csináltatni akkor oda menj elsőnek nőgyógyászhoz, majd megbeszéled vele, hogy nem akarod megtartani akkor ő add egy tájékoztató lapot, hogy ilyenkor hova kell menni és elmész oda (ez az elbeszélgetés, de nem a helyi védőnő).

Én is más városba mentem a házi orvoshoz is csak azért mentem, hogy igazolást adjon a hiányzó napokra, de azon kívül helyben senkinek semmi köze nem volt a dologhoz.

2012. júl. 29. 18:04
 6/49 A kérdező kommentje:
igen ezt tudom! ettől félek legjobban! pontosabban anyutól! neki is volt már egy abortusza de nem érezné át a helyzetem az biztos! :'( nagyon félek:'(
2012. júl. 29. 18:05
 7/49 A kérdező kommentje:
utolsónak köszönöm ez picit megnyugtatott!csak jöjjön meg! nem vágyom most semmi másra!
2012. júl. 29. 18:06
 8/49 anonim ***** válasza:
Szerintem anyukáddal beszélj,jobb ha elöbb megtudja.de elöször is vegyél egy tesztet,az már kimutatná ha késik,lehet feleslegesen parázol.Miota késik amugy?volt hogy nekem egy hónap kimaradt,nem voltam mégse terhes.(nem vagyok tini,már van egy kisfiam is)
2012. júl. 29. 18:08
 9/49 A kérdező kommentje:
igazából 2 napja késik de semmi jele annak hogy megszeretne jönni:S ha 1hetet késik veszek tesztet.
2012. júl. 29. 18:10
 10/49 anonim ***** válasza:
Ne várd meg az egy hete!!ne akarj annyit idegeskedni!minek?tudjad meg már akár holnap h mi a helyzet!(ha van kapcsolatod,menj el nődokihoz,irass fel gyogyszert...és nem lesz hasonlo gondod mint most)
2012. júl. 29. 18:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!