Romlottak az esélyeim a teherbeesésre az abortusz miatt? (26 éves vagyok)
7 éve volt egy abortuszom( kb 7 hetesen vették el vákuumos eljárással). A műtét után semmi mellékhatás, még csak vérzés sem volt.
(nem tudom számít-e de akkor úgy estem teherbe hogy megszakításos módszerrel védekeztünk)
A mai orvostudomány mellett nagyon kicsi az esélye annak, hogy az abortusz miatt ne lehessen később gyermeked.
Nekem is volt, nem vagyok rá büszke, viszont azóta van egy 4 éves fiam és 5.re várjuk az öcsit :)
Hát, biztos nem segítette elő a teherbeesést. De jó eséllyel nem csökkentette, de az majd kiderül.
Amúgy az ilyenek, akik megszakítással estek teherbe, miért nincsenek ott a "terhes lehetek-e" kérdéseknél, hogy felvilágosítsák a fiatalokat arról, hogy igen is teherbe lehet vele esni??
Köszönöm a válaszokat,jövőre kezdünk el próbálkozni ezért voltam kíváncsi hogy milyen eséllyel indulok!
utolsó hozzászóló:igazad van, fel kell világosítania fiatalokat hogy a megszakításos módszer igencsak kockázatos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!