Teherbe eshet egy nő abortusz után?
Igen, teherbe eshet. Én is pont így jártam régen egyszer. 18 voltam, és elvetettük a babát párommal közös megegyezéssel. Műtét után volt 6 hét szexmentes pihi idő, azután újra szexeltünk, és rögtön teherbe estem.
2012. jún. 29. 15:41
és megint elvetted????ááááááááááá
2012. jún. 29. 15:44
Tanulhatnál az abortuszból, alaposabb védekezést mondjuk. Azért ez már durva így, ha a másodikat is el fogod vetetni.
2012. jún. 29. 15:55
elég durva ez már fantasztikus,hogy egyesek mért hiszik hogy ez a legjobb és nem is tudom miböl gondolod,hogy nem lehetsz terhes......és lehet lepontozni
2012. jún. 29. 15:59
5/17 A kérdező kommentje:
Nem közvetlenül az abortusz után gondoltam. Bármikor az abortusz után. Teherbe eshet e egy abortuszon átesett nő? Mekkora a meddőség esélye? Van ahol azt olvasom, hogy nagy, 30-50%, van ahol kevesebbet, mindenki mást mond, mást ír.
Én férfi vagyok, aki egyedül neveltem a lányom, akinek sajnos volt terhességmegszakítása, 6 hetes terhes volt, borzasztóan tönkrement bele és vágyik babára, retteg, hogy nem lehet neki. Valós tényeket és személyes tapasztalatokat keresek és szeretnék olvasni, mert annyira eltérő dolgokat hallani...ez nem segít őt megnyugtatni...
Nekem 3 volt már, mert sajnos eszem az nem sok volt hozzá. Mind3 egy pasitól volt. De ma már van egy gyönyörű gyerekem. Manapság már igen fejlett a technika, kicsi kb 5-6% az esély a meddőségre.
2012. jún. 29. 16:06
2012. jún. 29. 16:06
8/17 A kérdező kommentje:
Gondolom azért írnak,mondanak mindenhol mást, mert minden eset egyedi. Függhet a terhesség korától, a nő korától, hogy milyen a "berendezése", milyen ügyes az orvos, milyen eszközökkel végzi, stb. Mindenesetre, az én véleményem, hogy ha a terhesség fiatal és a nő is fiatal, akkor később nagy eséllyel nem lesz belőle probléma. Amúgy nekem is volt (spontán vetélés után), és később teherbe estem és minden rendben ment.
2012. jún. 29. 16:22
Manapság kevés az esély a meddőségre abortusz után. Persze van, de kevés.
Nőgyógyászaton voltam gyakorlaton...bizony nem egy nő volt, aki már a 2.-3. abortuszánál járt.
Sőt, a főnővér mesélte, hogy a rekord 9! terhességmegszakítás volt.
Elsőnek: Nem jutott eszedbe, hogy esetleg védekezni kéne?...
2012. jún. 29. 16:51
Kapcsolódó kérdések: