Abortusz utan rendszeresen meg kell jönnie a menzesznek?
Figyelt kérdés
2 honapja voltam terhességmegszakításon,ra egy honapjara megis jott a menzim,most meg késik.mitől,miért?nagyon ideges vagyok miatta...nem tudtam még az abortusz utani kontrolara sem elmenni,mert a fiamat egyaltalan nem tudom hova tenni.őt meg nem viszem magammal.2,5 eves....
aki tud valami valaszt,vagy atelte az abortuszt,olyan irjon...köszönöm.
2012. jún. 24. 08:14
1/9 anonim válasza:
Igen!Rendszeresen meg kell hogy jöjjön!Az hogy a controllra nem mentél vissza,az nagy hiba!Minnel előbb keresd fel az orvosodat!Nem hiába rendelnek vissza!Szurkolok,hogy ne legyen semmi baj...
2/9 A kérdező kommentje:
koszonom....csak neehez megoldani a kisfiamat.
2012. jún. 24. 08:50
3/9 anonim válasza:
Elhiszem,hogy nehéz megoldani,de a saját érdekedben muszáj.Te sem akarod,hogy valami komolyabb baj legyen! Előző voltam
4/9 A kérdező kommentje:
igen tudom nagyon jol.de senki sem segit h vigyazzna a fiamra...még a párom se...vagy melozik vagy mas dolga van....ecceruen nem tudom hova tenni,es mas orvoshoz is kene mnnem.de nincs az eg vilagon senki aki segitene...hát nem tom milesz.csak idegeskedek...
2012. jún. 24. 09:15
5/9 anonim válasza:
Az a legrosszabb amit tehetsz!Nem túl jó,hogy nem számíthatsz senkire.Meg a parodra sem.Neki meg sem fordul a fejeben,hogy bármi baj lehet?Lehet egyébként az is,hogy az idegessegtol nem jön meg.Nagyban befolyásolhatja a dolgot!Szurkolok,hogy minél előbb megoldodjon a helyzeted...megint csak előző voltam.
6/9 anonim válasza:
Szia! Szomszédot sem tudsz megkérni? VAgy nincs egy barátnő aki elkísér, és addig kint marad a fiaddal a váróban? Egyébként egyszer a barátnőm sem tudta hová tenni a kisfiát, de ő még csak 15 hónapos volt. Bevitte a dokihoz babakocsiban, magával szembe állította, és dumált neki amíg vizsgálták. Inkább vidd el te is, mint hogy ne menj vissza. Hidd el, a doki és az aszisztens is megérti, segítenek!
7/9 A kérdező kommentje:
azert a fiam mar eleg nagy ahhoz h megertse h doktorbacsinanyat vizsgalja..es foleg azt h akukrol fol ultrahaqngon nezni,fiam azt fogja nezni?azért azt nem szeretnem....opárom nem tud kivenni szabadsagot,azert nem tud segiteni..sewmmikepp sem adnak neki...mindenki mas meg melozik....
pedig faj a hasam is,azt hittem a menzesztol.de semmi jele....ááááá
2012. jún. 24. 10:06
8/9 anyaegy válasza:
Sziasztok lenne nekem is egy kérdésem.Nektek volt missed után erős görcsök 1-2 nap mulva is?Folyamatos fájás méh széklelésnél?Nekem igen és most 30 napra rá megint elkezdödtek ezek a dolgok hogy ülni álni nem tudok szinte.Gondolom ez nem normális de csak jövöhéten tudok eljutni szakorvoshoz.Ha valakinek van ilyen vagy ilyesmi tapasztalata kérem irjon hátha nekem is tud segiteni.
9/9 anyaegy válasza:
magamnak válaszolva már semmi gond estére megjött vagyis elöntött de megvan ugyhogy jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!