Ez rendszertelen menzesznek "számít"?
Fog.gátló abbahagyása után is bő fél évig szinte órára pontos 29 napos ciklusaim voltak, viszont mióta az óvszert is elhagytuk (szintén kb. fél éve) 28-32 nap között ingadozik, de volt már 26 és 34 napos is, ki (még) nem maradt. Ezt érdemes kivizsgáltatni, utalhat hormonproblémára, pcos-ra (bár hüvelyi és hasi uh rendben volt legutóbb), vagy belefér a rendszeres ciklus kategóriába?
LH teszt alapján van peteérésem, egyetlen egyértelműen pozi napot hozott ki a hónapban (14. napon), a többi csont nega.
Már arra is gondoltam, hogy lehet nagyon rágörcsöltem a teherbeesésre, és pszichés alapon zavarodott meg (pedig nem nagyon hiszek az ilyesmiben).
Pedig jobb ha elhiszed, hogy pszichés alapon van, ugyanígy jártam én is, de sikerült azért teherbe essek:))
Amúgy pedig belefér a normális ciklus kategóriába:D
Hát de pont ez az, hogy az elmúlt fél évben jött 26, 28, 29, 29, 33, és 34 napra! :)) Ezért kérdeztem, hogy ha a hossza változó de azért kb. időre megjön, az rendszeres-e :)
Hát ha ez tényleg pszichés, akkor a szervezetem bekaphatja :DD Hihetetlen egyébként hogy erre is kihatással van a babatervezés...
:-D
Én merem állítani nekünk is azért nem jön a baba,mert annyit stresszelek..!Mindenre kihat az agy..!
Nekem is hasonlóan váltakozó hosszúak a ciklusaim volt már 21, 24, 25, 26, 28 és 29 napos is. Erre már azt mondta a doki, hogy rendszertelen. Három nap csúszás a természetes ciklusba még belefér, de a 26 és 34 azért elég tág tartomány.
Én voltam kivizsgáláson, semmit nem találtak, minden eredményem rendben van, van spontán peteérésem, mégsem jön a baba. Ez az első Clostis hónapom.
Én azt tanácsolom beszélj erről egy nődokival, egy vérvizsgálatot megér. Ha minden leleted negatív, már az is megnyugtató tud lenni, így lehet, hogy rendeződik valamelyest a menzeszed. :)
Nekem az elmúlt 2 hónapban lett rendszertelen, előtte 29 napra jött meg, múlt hónapban 37 napra, most tartok a 33. napnál és még nem jött meg. :(
Így nem is tudom követni, van-e peteérésem, és ha van, mikor. Erre van egyáltalán valamilyen teszt, hogy tudjam, van-e peteérésem?
Már szeretnénk 2. babát, jövő héttől elkezdem a cickafark teát, hátha rendbe hoz.
Veled mi újság azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!