Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az lehetséges hogy hogy...

Az lehetséges hogy hogy Pesten történjen az abortusz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet hogy terhes vagyok de ez még nem biztos csak késik a menstruációm egy picit és nem is görcsölök mint ahogy előtte szoktam! Rettegek mert még nagyon fiatal vagyok! (15) 1x nem használtunk óvszert de akkor sem élvezett belém a párom. Nagyon félek! Ha terhes vagyok biztos elvetetem :/ Az lenne a kérdésem hogy Pesthez viszonylag közeli kisvárosban élek (60 km) és nem szeretném hogy a legközelebbi kórházba történjen az abortusz mert nincs jó híre a kórháznak és amúgy is itt mindenki pletykás nem akarom hogy a környék ezzel legyen tele hogy én elvetettem a gyerekemet! Igaz hamarosan költözünk de akkor sem szeretném! Tehát az lenne a kérdés hogy lehetséges e hogy Pesten csináltassam az abortuszt és az előtte lévő család védős (vagy én nem is tudom mi) beszélgetéses dolog se itt legyen a környéken hanem Pesten? A válaszokat nagyon köszönöm!

2012. júl. 29. 17:37
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:

Ne várj egy hetet, minél hamarabb csinálj tesztet.

Remélem nem vagy terhes. De azt is remélem, hogy ebből tanulsz, és máskor nem engeded koton nélkül. Nem értem hogy lehet vki ennyire felelőtlen. Én is szexeltem 15 évesen, de sosem jutott volna eszembe óvszer nélkül nekikezdeni....

Ráadásul anyukádnak is volt abortusza...nem jutott eszedbe, hogy fontos lenne védekezni?

2012. júl. 29. 21:46
 22/49 A kérdező kommentje:
igen tanultam belőle csak akkor nem így láttam. és igen volt pont ezért vagyok nagyon a dolog ellen de 15 évesen nem fogom megszülni!
2012. júl. 29. 23:54
 23/49 anonim ***** válasza:
Eredmény?
2012. júl. 30. 12:34
 24/49 A kérdező kommentje:
holnap veszek tesztet!
2012. júl. 30. 16:24
 25/49 anonim ***** válasza:

Ha tudsz ideiglenes lakcímet szerezni akkor Pesten is eltudsz menni a területileg illetékes védőnőhöz. (bár én nem tudom pontosan hogyan zajlik ez a folyamat)

Remélem csak véletlen egybe esés, hogy késik és nem vagy terhes. Viszont ha egy hétig nem jönne meg akkor a teszt eredményétől függetlenül érdemes orvoshoz menned.

2012. júl. 30. 16:53
 26/49 A kérdező kommentje:
kösi:) de talán nem lesz rá szükség mert lehetséges hogy megjön:) kezdem úgy érezni magam és voltak jelek:) köszi mindenkinek a válasz!:) azért még írok hogy végül mi lesz!:)
2012. júl. 30. 22:00
 27/49 anonim ***** válasza:

Nem kell ideiglenes lakcím Pesten és védőnőhöz sem kell menni, nem értem aki nem tudja az minek ír neki hülyeséget

Aki szül az is ott teszi ahol jónak gondolja mindenki saját maga választja meg a kórházat, ha valaki Sopronba lakik nyugodtan szülhet vagy csináltathatja az abortuszt Szegeden és nem kell átjelentkezni lakcím kártya szerint.

Kérdező remélem neked meg megjön, legközelebb okosabb legyél.

2012. júl. 31. 07:47
 28/49 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó. Én azért írtam mert valaki megemlítette a védőnőt és azt, hogy a területileg illetékes védőnőhöz kell menni. Egészségügyesként gondoltam megírom, ha van Pesten ideglenes lakcíme akkor a védőnőt eltudja intézni. Nekem is mondták, hogy hova kell mennem intézni dolgokat itt az oldalon és kiderült hogy teljesen máshogy volt az eljárása a dolognak. Azért nem árt ha ezt is tudja a kedves kérdező.

Kérdező remélem megfog jönni. Szurkolok neked.

2012. júl. 31. 09:58
 29/49 anonim ***** válasza:
Vegyél tesztet!az esteleges mindjártmegjön-érzés lehet a terhesség jele is akár és a barnázgatás is!!ne huzd az időt!!!
2012. júl. 31. 18:15
 30/49 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! veszek tesztet!
2012. júl. 31. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!