Miért történt ez? Nem tudom abbahagyni a sírást. Volt valaki hasonló cipőben?
Figyelt kérdés
másfél éve próbálkozunk. Volt közben egy vetélésem. Most a héten teszteltem egy pozitívat (aztán még 4-et, mert nem hittem el) Tegnap elkezdtem vérezni. Bementünk a kórházba, ahol kiderült emelkedett a hcg, de a doki nem látott semmit. Szerinte ehhez a hcg értékhez már látnia kéne, így méhenkívülire gyanakszik. Valamint valami folyadékot látott, ami utalhat méhenkívülire. hétfőn nézik meg újra. Ha addig gáz van, görcsölés, vérzés akkor megműtenek. Volt valaki így? Mi lett a vége?2012. júl. 15. 07:49
41/43 anonim válasza:
Persze hogy emlékszünk! :) Hihetetlen, mert pont ma gondoltam Rád és erre tessék, írtál! :)
őrület, hogy telik az idő!! Már 33 hetesek vagytok!!! Nem semmi... :) Kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan szeretnéd!!! Vigyázz nagyon magatokra!! Kitartás! Majd írj ám ha két gyerkőc mellett lesz időd!!! :))
42/43 anonim válasza:
Szia! De örülök, hogy írtál!!! :)
Így van, még jó lenne, ha pár hetet ráhúznának, de szerintem ikreknél ez már nem olyan "vészes".
Kívánok sok-sok egészséget, és boldog babavárást!
Tudni lehet a babák nemét, nevét? :)
Vigyázz Magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!