Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért történt ez? Nem tudom...

Miért történt ez? Nem tudom abbahagyni a sírást. Volt valaki hasonló cipőben?

Figyelt kérdés
másfél éve próbálkozunk. Volt közben egy vetélésem. Most a héten teszteltem egy pozitívat (aztán még 4-et, mert nem hittem el) Tegnap elkezdtem vérezni. Bementünk a kórházba, ahol kiderült emelkedett a hcg, de a doki nem látott semmit. Szerinte ehhez a hcg értékhez már látnia kéne, így méhenkívülire gyanakszik. Valamint valami folyadékot látott, ami utalhat méhenkívülire. hétfőn nézik meg újra. Ha addig gáz van, görcsölés, vérzés akkor megműtenek. Volt valaki így? Mi lett a vége?
2012. júl. 15. 07:49
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Hétfőn 3 doki is megnézte az erdményeket, a nagyon magas hcg miatt és mivel a méhben továbbra sem látszott, sürgősséggel megcsinálták a laporoszkópiát. Azt mondták, 99%, hogy nincs méhben. De nem találták meg, nem méhen kívüli.(a méhbe viszont nem piszkáltak, hátha...) A hcg rohamosan emelkedik. A méhben nem látják. Pár napot "kaptam" hátha megjelenik még a méhben... még reménykedek, de ez a bizonytalanság teljesen kicsinál.
2012. júl. 19. 16:04
 22/43 A kérdező kommentje:
Félek attól is, nehogy a lapor műtét ártson neki, ha tényleg mégis jó helyen van. De azt mondták az altatás nem árt, fájdalomcsillapítót meg nem kértem. Szerencsére nem is fáj, 3 pici hegecske van, de nem vészes.
2012. júl. 19. 16:07
 23/43 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom, mostmár itt izgulok én is, h mi lesz???

Mert ha nem vagy terhes ,akkor mitől emelkedik a hcg? Ha meg terhes vagy, HOL a baba?? (ha a petevezetőben nincs)

2012. júl. 19. 16:21
 24/43 anonim ***** válasza:
Nagyon szurkolok!Kérlek írj,ha megtudsz valamit!
2012. júl. 19. 16:57
 25/43 A kérdező kommentje:
Persze megírom majd, mi lesz. A hcg rohamosan emelkedik, szombaton dél körül volt 5800, hétfő reggel 10800. A mai értéket nem tudom, de mára is emelkedett szépen azt mondta a doki. Azért csinálták meg a laport, mert állítólag ilyen értéknél már látni kéne. Azt mondták 99% hogy méhben nincs. De méhen kívül nem találták meg. Átnézték a petevezetőket a hasüreget. A méh külső falán keresték, mert uh-al már a petevezetőben is látni kéne már ilyen értékkel. Komolyan a bizonytalanság a legrosszabb.
2012. júl. 19. 22:45
 26/43 Hannkah ***** válasza:

Szia!

Na mi újság? Hogy érzed magad?

2012. júl. 22. 19:29
 27/43 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm az aggódást :) Hát pocsékul vagyok, múlt hét végén kiszedték a laporos varratokat, elvileg az volt a határidő, hogy megjelenjen a petezsák a méhben, de nem látszott semmi. További kivizsgálásokra küldenének, de ott már olyasmi is lenne ami amúgy ártana a babának (ha van), úgyhogy kisírtam még pár napot, kedden kell visszamennem. Nagyon félek.
2012. júl. 23. 16:05
 28/43 A kérdező kommentje:
Megvan!! :))) Méhen belül 2 petezsáknak tűnő képlet ábrázolódik. 3 és 5 mm :)))))
2012. júl. 24. 13:50
 29/43 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök neki! További jó egészséget, boldog babavárást!
2012. júl. 24. 14:34
 30/43 anonim ***** válasza:
Jajj de jó!!!!! Ráadásul kettő is! Akkor azért emelkedett rohamosan a hcg szint!!! :)) Jól ráijesztettek anyára!!! :)) Vigyázz magatokra!!!
2012. júl. 24. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!