Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért történt ez? Nem tudom...

Miért történt ez? Nem tudom abbahagyni a sírást. Volt valaki hasonló cipőben?

Figyelt kérdés
másfél éve próbálkozunk. Volt közben egy vetélésem. Most a héten teszteltem egy pozitívat (aztán még 4-et, mert nem hittem el) Tegnap elkezdtem vérezni. Bementünk a kórházba, ahol kiderült emelkedett a hcg, de a doki nem látott semmit. Szerinte ehhez a hcg értékhez már látnia kéne, így méhenkívülire gyanakszik. Valamint valami folyadékot látott, ami utalhat méhenkívülire. hétfőn nézik meg újra. Ha addig gáz van, görcsölés, vérzés akkor megműtenek. Volt valaki így? Mi lett a vége?
2012. júl. 15. 07:49
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Szió! haza engedtek. Azért nem látták mert most ágyazodik be:) a papíron ez áll: korai méhen belüli terhesség megállapítva. úgyhogy nyugodj meg te is azt:)
2012. júl. 15. 11:35
 12/43 anonim ***** válasza:

Reméljük, hogy Neked is korai még.

Szorítok!!!

2012. júl. 15. 13:45
 13/43 anonim ***** válasza:
Izgulok érted, a másik kismamának pedig gratulálok!!! Megkérdezhetem hogy mennyi volt a HCG? Nekem egyszer 13 volt, szintén beágyazódás előtt, de aztán nem sikerült. Azt mondták akkor, 5-től elkezdődött valami, ha alatta van, nem terhesség. Csak hogy tudjak viszonyítani. Köszi!
2012. júl. 15. 14:04
 14/43 A kérdező kommentje:
25-ös tesztet csináltam szerdán, és egyből pozitív lett. Aztán mikor bejöttem a kórházba, akkor még erősebb csík jött ki egyből (ugyanolyan teszt), és nem első vizeletből csináltam. A kórházban vérből nézték a hcg értéket, a doki azt mondta hogy elég magas, ilyen érték mellett már látni kéne, de hogy mennyi lett azt nem tudom. Holnap lesznek még vizsgálatok, akkor okosabb leszek. Köszönöm az aggódást. Ha valakinek van még tapasztalata, írjon!!
2012. júl. 15. 14:34
 15/43 A kérdező kommentje:
Nekem gondolom már beágyazódott, mert akkor nem lett volna egyből pozi a teszt. Az utsó mensiből sem tudok nagyon kiindulni, mert elég rendszertelen a ciklusom, a teszt miatt gondolom, hogy 4 hetesnek lennie kell, mert amúgy nem lett volna pozi a teszt. De max 5 hetes vagyok.
2012. júl. 15. 14:35
 16/43 anonim ***** válasza:
Lehet ikerterhesség miatt is magasabb a HCG szint. Szerintem még ne szomorodj el :)
2012. júl. 15. 15:11
 17/43 anonim ***** válasza:
Pénteken a HCG. 658,5 és mára meg megduplázódott. Én szorítok neked:)
2012. júl. 15. 15:43
 18/43 anonim ***** válasza:

Írj mindenképp,mi volt,szorítok neked!

A teszt nem 4-5 hetesen pozitív,hanem kb. 3 hetesen.Lehet ikrterhesség is.

2012. júl. 15. 17:34
 19/43 anonim ***** válasza:
Drukkolok neked én is, de biztosan minden rendben lesz!
2012. júl. 15. 18:21
 20/43 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság Veled?
2012. júl. 19. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!