Alacsony ösztrogénszint mellett lehetek terhes? Van valakinek hasonló problémája?
Milyen vizsgálatból derült ki? Csináltak ösztrogénszint elemzést? Ha igen, akkor nem kaptál rá gyógyszert?
Mert nálam hüvelykenetből derült ki, amit a rákszűréshez vettek. Akkor kaptam egy olyan papírt, hogy alacsony ösztrogénszegény a sejtképem. Akkor kérdezték, hogy szoptatok-e, mert olyankor szokott előfordulni ilyen, vagy változókorban. De én egyik sem voltam.
2 hónap múlva visszamentem a nőgyógyászatra, mert kimaradt a vérzésem, amúgy a fogamzásgátló miatt volt, úgyhogy kaptam másikat és akkor megemlítettem az orvosnak az alacsony ösztrogénszintet. Ő akkor annyit mondott, hogy nem jelent semmit, csak néhány sejtről van szó, nem kell vele foglalkozni.
Még akkor ultrahangot is csinált az orvos, hogy nem vagyok-e terhes. Hiába soroltam el, hogy alacsony az ösztrogénszint, rendszeresen gyógyszert szedek, semmilyen más gyógyszert nem szedtem, ennek ellenére se zárta ki a terhesség tényét.
Ezért kérdeztem, hogy neked hogyan állapították meg. Mert ha annyira alacsony a szint, akkor esetleg okozhat gondot teherbeesésnél, de ha neked is csak minimális, akkor szerintem nem akadály.
Szerintem menj el nőgyógyászhoz és beszéld meg vele.
Én nem értek hozzá, de ha az orvos nem gondolta úgy, hogy problémát okozhat nálad az alacsony szint, akkor szerintem nem azért nem jön össze a baba.
Sajnos még sok oka lehet, ha nem jön össze. De majdcsak sikerül, én drukkolok!:)
Nekem is alacsony volt az ösztrogén szintem. Lehet furcsa megoldás, de én akupunktúrára kezdtem járni.
A tüszőrepedésem napján megszúrtak és utána 5 nappal pedig ismét. Nem tudom,hogy ennek köszönhetően-e (több mint 1 évig próbálkoztunk, 33 vagyok) de abban a hónapban terhes lettem :)
13 hetes kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!