Miért történt ez? Nem tudom abbahagyni a sírást. Volt valaki hasonló cipőben?
Figyelt kérdés
másfél éve próbálkozunk. Volt közben egy vetélésem. Most a héten teszteltem egy pozitívat (aztán még 4-et, mert nem hittem el) Tegnap elkezdtem vérezni. Bementünk a kórházba, ahol kiderült emelkedett a hcg, de a doki nem látott semmit. Szerinte ehhez a hcg értékhez már látnia kéne, így méhenkívülire gyanakszik. Valamint valami folyadékot látott, ami utalhat méhenkívülire. hétfőn nézik meg újra. Ha addig gáz van, görcsölés, vérzés akkor megműtenek. Volt valaki így? Mi lett a vége?2012. júl. 15. 07:49
1/43 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok most én is. tegnapelőtt óta vagyok kórházban. Elvileg ma meg tudok valamit.
2/43 anonim válasza:
csak annyi,hogy én nem véreztem
3/43 A kérdező kommentje:
Én sem nagyon, azt mondta a doki ennyi vérzés nem lenne gond, csak nem látja a babát. Hány hetes vagy? Megírod ha kiderül valami?
2012. júl. 15. 08:02
4/43 anonim válasza:
Szia!
Tulajdonképpen szerintem a dokid egy alapos orvos, mert 2 variáció közül a rosszabbra készít fel. De ettől függetlenül olyan picike lehet az embrió, hogy nem lehet MÉG látni, ha ott van. Ez gyakori, hiszen az uh sem mindentudó.
Ha görcsölnél, véreznél azonnal menj , ne várj!!
5/43 A kérdező kommentje:
Igen, mondták ha gáz van akkor azonnal műtét. Én is reménykedem benne, hogy még pici és nem látszik (max 5 hetes lehetek pont ma, de inkább pár nappal kisebb) csak az aggaszt, hogy a hcg teszt olyan értéket mutatott, amit elvileg már látni lehetne. Meg ez a folyadék..
2012. júl. 15. 08:05
6/43 anonim válasza:
Igen én is 5 hetes lehetek,és nem lát semmit :( nekem is azt mondta hogy ilyenkor már látnia kéne. ha valamit megtudok, írok. kitartást:)
7/43 A kérdező kommentje:
Köszi, szorítok neked! Majd én is írok ha tudok valamit.
2012. júl. 15. 08:18
8/43 anonim válasza:
Na szóval,még csak most ért fel a méhemhez,most ágyazodik be. ezért nem látszott. több mint valószínű hogy méhen belüli lesz,így lehet hogy ma már haza is mehetek.:)
9/43 A kérdező kommentje:
jajj de jó, szorítok neked! :)
2012. júl. 15. 08:49
10/43 anonim válasza:
Hát,nem tudom 5 hét vagy annál kevesebb,egyáltalán nem biztos,hogy látnia kéne valamit.Az emberek többsége,6-7.héten megy orvoshoz.Szerintem ez egy fiatal terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!