Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » HAsonló tüneteket tapasztaltatok?

HAsonló tüneteket tapasztaltatok?

Figyelt kérdés
4éve szedek tablettát, most az utóbbi fél évben eléggé bezavarta a mensimet, és most szünetet tartok( 1 hónapja), párommal óvszert használunk azóta. 2hete meg van nagyobbodva a hugycső és a hüvelyen közötti rész, és késik a mensim. Voltam vele orvosnál, mert nem tudom mi az a csomó, eddig nem volt ott! A doki nem talált semmit, de ki se tapintotta normálisan, legalábbis azt a részt nem! Mi lehet ez? És normális hogy most késik a tabletta abba hagyása miatt?? Ha terhes lennék , mikor tudja az orvos megállapítani?
2012. júl. 2. 20:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Menj el másik orvoshoz! Ez a doki nem alapos!

Elvileg simán lehet, hogy tabletta abbahagyása után nem jön meg azonnal rendszeresen, bár nekem egyből rendszeres volt.

Viszont az a csomó meg amiket leírtál, nagyon nem hangzik jól. Ne elégedj meg egy orvossal, csak mert elhajtott. Én soha nem hagyom magam lerázni, ha valami gyanúsat észlelek magamon, márcsak a lelkem megnyugtatása miatt is.

2012. júl. 3. 09:39
 2/2 anonim ***** válasza:

A csomót nézesd meg másik dokival.

A tabi abbahagyása után tök normális, hogy nem jön meg 28 napra egyből, nekem pl. utána az első mensim 48 napra jött meg.

2012. júl. 3. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!