Vettem egy one step terhességi tesztet. A második vonal halványan látszik. Van valakinek hasonló tapasztalata? Természetesen a kérdés terhes lehetek-e? A tesztet meg fogom ismételni, csak még várok pár napot.
Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 14:25
1/8 anonim válasza:
A halvány csík is csík!
Mióta késik?
Asszem gratulálhatok!
35hkm
2/8 anonim válasza:
nekem is extra halvány volt :) Most pedig 8 hónapos és szétszedi a lakást...
3/8 anonim válasza:
Töltsd fel a képet róla :)
Lehet, hogy nem is annyira halvány, mint ahogyan te gondolod :)
A halvány csík is csík :) Lesz majd erősebb, ha több hormont termel a babád.
Gratulálok!!!
4/8 anonim válasza:
Én is one step teszttel teszteltem, és nagyon halványan ott volt a 2 csík. Ez a csíkocska ma már egy 14 hónapos nagylány.
5/8 anonim válasza:
Ahogy már írták a halvány csík is csík.Tehát ha időn belül jött ki a 2 csík akkor nem értem mi a kérdés.Ha nem lennél terhes akkor nem jött volna ki a 2.csík még halványan se.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az x-epillel is kipróbáltam. Ott is kb. ugyanolyan halvány volt. Kb. 3 hetes terhes lehetek. Kimondhatatlanul boldog vagyok.
2012. júl. 1. 20:57
7/8 anonim válasza:
A kis tesónál az első tesztem (mondjuk Clearblueval)annyira halvány volt, hogy rajtam kívül szinte senki nem látta. Néha már én is azt gondoltam, hogy ezt tuti csak odaképzelem. Aztán rá kb 5-6 napra már közepes lett, utána pedig egyértelmű. Szurkolok! :)
8/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok, megtaláltam az akkori kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Hátha segít valamit!
Üdv: 35 hetes kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!