Sajnos 6, vagy 7 hetesen elhalt a terhességem. Missed ab lett a vége. Kivel történt hasonló eset, hogyan vészeltétek át?
Hát.. remélem nem veszed belevakkantásnak, személyes tapasztalatom ugyan nincs, DE nagyon sok helyen olvastam, h a dokik ilyenkor sürgetik a mielőbbi teherbeesést, mert a méhnyálkahártya leválásával, új, friss réteg "képződik" , nagyobb esélyt adva egy esetleges terhességnek.
Illetve ált. a 12. hétig bekövetkezett vetélések hátterében az áll, ha természet "szelektál", tehát a baba valószínűleg beteg lett volna.
Itt nagyon sokan vagyunk akivel sajnos megtörtént az , ami veled is. Sajnálom :(
Nekem 2 hónapja volt missed ab-om. Nehezen viseltük mindketten. 7-8 hetesen halt el a magzat, amit a 12. heti uh-n közöltek velem. Bőgve rohantam ki a vizsgálóból, rögtön hívtam a férjem, ő is kiborult. Azóta is sokat beszélünk róla, de már nem kell sírnom ha rá gondolok. Az idő segít...
Ebben a ciklusban újra próbálkozhatunk. Remélem sikerül, mert nem szeretnék több csalódást. Én is úgy érzem, hogy csak a következő terhesség tudja gyógyítani a sebeket.
Kitartást kívánok nektek :)
Sajnálom ami Veled is megtörtént!:(
Nekem februárban 9 hetesen halt el a babám. Nagyon nagyon rosszul viseltem,hetekig sírtam ha rá gondoltam vagy babát,terhes nőt láttam az utcán!
6 hetes kontrollon már azt mondta az orvos,hogy szépen gyógyult a seb,lehet próbálkozni. Múlt héten pozitívat teszteltem! 5 hetes vagyok, iszonyatosan félek,dde most nem lehet baj!!
Szorítok Neked! Jobbulás!
Nekem múlt héten ment el, 5 hetesen a babám.
Igaz, csak rövid ideig volt velem, de nagyon megviselt az egész. És én is csak úgy érzem, hogy egy újabb terhesség tenné rendbe a lelkem.
Viszont én is hallottam több helyről, hogy utána könnyebb újra teherbe esni (bár a nődokim azt mondta, ez nem feltétlenül van így).
A nődoki megvizsgál, hogy minden rendesen távozott-e és ha igen, akkor akár azonnal lehet újra próbálkozni. Mi pl máris próbálkozhatunk újra.
Sok sikert mindenkinek és gratula azoknak, akiknek már sikerült!
Remélem minden rendbe jön és mielőbb teherbe eshetek újra. Nehéz lesz kivárni a 3 hónapot. :( Addig is próbálok erőt meríteni a kommentekből és mások sikertörténeteiből.
Mindenkinek jó egészséget és gyönyörű kisbabákat kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!