Lily teszt mutathat valamit a 12. dpo-n? Ha baba van kimutathatja már? Volt már hasonló eset?
Holnap leszek a 13. dpo-n. Reggel csinálok egy tesztet. Lily van itthon. A lányomnál ezt a tesztet nem próbáltam, de már nagyon várjuk a kistesót, türelmetlen vagyok...
Köszönöm a válaszod! Gratula a babához!
Igazából semmi. Ilyenkor menzi előtt egyfolytában eszek, de ez most nincs-gondolom a meleg miatt. A hasam is fájni szokott de ez sem.
A lányomnál ilyenkor már volt pár tünet (extra álmosság, semmi hüvelyváladék, mellfájdalom). Már nem szoptatok. Igaz kicsit ég a mellbimbóm, de ezt sem mondanám tünetnek.
Kíváncsi leszek, jó lenne ha sikerülne, bár szerintem negatív lesz a teszt.
Te mikorra nem várod? Tünet?
Kétes, megcsináltam de nem tudom eldönteni hogy ez mi. Tettem is ki kérdést képpel, hogy pozitív vagy szellemcsík-e.
Szabad szemmel jobban látható a csík mint a fényképen!
szia!
nem tennéd fel a tesztedről készült fotót ide?
több szem többet lát
én tegnapra nem vártam de a tesz(neten rendelt)negatív
melyik a jó teszt?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ezt a kérdést írtam ki, itt van pár kép a tesztről.
A lányomnál a medilab, one minute és corax teszt jó volt, ezt a lilyt is próbáltam csak akkor kicsit egyértelműbb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!