Vállalhatok egyedül,18 évesen babát?
Figyelt kérdés
Sok baj ért,eddigi életem során.
A szüleimen kívül,szinte senkim nincs.
A jó bizalmasom azt mondta,szüljek gyereket,
úgy sosem leszek egyedül.
Jó.De honnan szerezek,apát neki!?
Mert nem igazán,jó a viszonyom a férfiakkal.Spermabankból nem akarok,hisz szeretném tudni,ki az apa.
De a baba miatt,nem fogok férjhez menni.
Egyáalán a Spermabankban,mennyibe kerül ,egy beültetés?
És kérhetek,olyat hogy művész legyen,a donor?
Azért fontos,mert én is annak tanulok.
2012. júl. 4. 02:37
31/35 A kérdező kommentje:
Találtam egy 18 éves fiút,akitől jó lenne egy baba.Csak a bibi az,hogy Ő szeret,Én meg ,csak egy babát akarok Tőle!!! Pofátlanság lenne,teherbeesés után szakítani vele? Vagy ne is közöljem vele hogy babám lesz? Már lefeküdtünk,de még nem érzem terhesnek magam. :(
2012. okt. 7. 16:21
32/35 anonim válasza:
Ennyire érzéketlen tuskó nem lehetsz!Szerencsétlen fiú.Kihasználod a végsőkig, aztán eldobod, mint egy tárgyat.Kívánom neked, hogy legalább 10 évig még ne lehessen gyereked.Utána is csak alapos elmeorvosi vizsgálat után.
33/35 anonim válasza:
Én bátran neked adnám magam ha csak igy tudsz gyerekhez jutni!
34/35 anonim válasza:
Neked kell eldöntened, hogy van-e elég pénzed és erőd hozzá. Donort lehet választani, de nem név szerint, csak tulajdonságok alapján. Nem tudom, hogy művészetre lehet-e szűrni.
35/35 anonim válasza:
és vajon mi lett a történet vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!