Csak egyszer vállalhatok terhességet, viszont mindenképpen két gyereket szerettem volna. Van valami lehetőség arra, hogy 100%-os sikerrel, úgymond "irányított" ikerterhességet állítsunk elő?
a closty és a sok folsav noveli az ikerterhessegek aranyat
az elorehaladott kor es a csaladban levo ikrek is
es persze a beultetes
ennyirol tudok
A folsav nem növeli az ikerterhesség esélyét, ez egy tévhit.
Azt hallottam, hogy közvetlenül a fogamzásgátló abbahagyása után létrejött terhesség nagyobb eséllyel lesz ikerterhesség, mert amikor a petefészkek hirtelen felszabadulnak a korlátozás alól, több petesejtet kezdenek termelni.
De 100%-os módszer nincs.
Szia!
sajnos nincs garancia arra, hogy sikerüljön, de az előző válaszolók jól írták, ezek a lehetőségek vannak. A dokik viszont nagyon nem örülnek az ikerterhességeknek, mert nekik ez kockázat, az embert alapjáraton egy baba kihordására tervezték. Azért próbálj beszélni a dokiddal, hátha belemegy mondjuk egy closti kezelésbe.
Szia!
A closty mellett van egy természetes mód, ahogy már nem egy nönek sikerült ikerbabákat kihordania. Ez pedig a cickafark tea. Peteérést serkentö hatása van. Van, akinek vbeválik, van, akinek nem.
Szabad tudni hogy miért csak egyszer vállalhatsz babát?
(egyébként lombiknál ahol többet ültetnek vissza,ott van nagy esély...)
Ha jó viszonyban vagy az orvossal beszéld meg vele , hogy írja fel neked a clostit.Nekem az első szedett hónapban 3 ért meg tőle , a másodikban 2, minden esélyem meglett volna az ikerterhességre, sajnos nem sikerült de szerintem itt más a gond:(
Sok sikert neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!