Miért nem sikerül nekünk? Minden lehetőség adott, egészségesek vagyunk, gyakran vagyunk együtt, figyeljük a peteérést, szedünk vitamint. Mi nem stimmel?
Ha nincsen semmi szervi probléma egyikőtöknél sem, akkor a GÖRCSÖS AKARÁS az oka! Tudok róla mesélni. 2,5 évig próbálkoztunk sikertelenül. Mindenen végigmentünk (teák, vitaminok, hőmérőzés, szex 2 naponta, sperma vizsgálat, petefészek átfújás, meddőségi központ, inszemináció...) no eredménnyel. Már totál kivoltam lelkileg, csak ezen pörögtem, minden alkalommal, mikor megjött zokogtam. Majdnem ráment a házasságunk.
Aztán 2,5 év után erőt vettem magamon és elhatároztam, hogy nem foglalkozom a baba témával kb. fél évig. Elmentem egy pszichológushoz, hogy segítsen kimásznom a gödörből, elkezdtem talpmasszázsra járni, hogy legyen egy jó fél órám hetente 2* munka után. Ha elkezdtem számolgatni, hogy hol is tartunk a ciklusban, akkor tudatosan másfelé tereltem a gondolataimat (nem ment könnyen az elején, de aztán egyre jobb lett). Isteni volt, hogy nem volt nyomás rajtam/rajtunk. Akkor szerelmeskedtünk, amikor jól esett.
Bizonygattam én mindenkinek, hogy á, nem görcsölök rá, de így visszagondolva, igenis görcsöltem. Elhatározásom Szilveszterkor volt, március 5-én pozitívat teszteltem. Azóta 10 hónapos az én gyönyörű Picilányom:o)
Nem "órarend" szerint vagyunk együtt,tehát idáig nem fajultak a dolgok,de tudom mikor van peteérésem!
Egyébként ha úgy vesszük,2 éve próbálkozunk,de tavaj babás lettem,de 10 hetesen megszünt a szívhang!azóta sokáig nem mertük nehogy azért legyen majd baja,de akkor is csak a megszakítással "védekeztünk",most igazából ez a negyedik sikertelen hónap!Általában 30 napra jön meg,ma volt a 31. nap,ma negatívat teszteltünk,bár a cicim be van durranva!Már nem igen hiszem hogy a teszt "tévedne"!
Nincs nagy görcsölés,mert már a kapcsolatunk kezdte sínleni,de azért rossz volt csalódni,tudjuk,türelem,de olyan nehéz.....körülöttem babásodnak,csak én nem.....
Nagyon akarjátok, az a baj.
Kicsit másfelé kellene terelni a gondolataidat!
Tudom, hogy nehéz, de nálunk is ez hozta meg a "sikert"!
Kívánom, hogy mielőbb valóra váljon az álmotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!