Miért jut az eszembe már megnint a legrosszabb lehetőség?
Figyelt kérdés
Két napja késik a menzeszem, egyenlőre néhány tompa hasnyillalásnál és kis folyásnál nincs több tünetem. Ciklusom 8. és 13. napján voltunk együtt a férjemmel és nem szándékosan, de úgy alakult, hogy hanyagul védekeztünk. Három éves a kisfiam, úgyhogy végülis örülnénk a gyermekáldásnak. Ma teszteltem és elsőre pozitiv lett Gabriellel kb 1 percen belül. De mivel ugye azt a h...lye tájékoztatót elölvastam, ezért elkezdtem parázni, hogy mi van, ha mégsem terhes vagyok, hanem azért mutat pozitívat mert esetleg cisztám vagy valami bajom van. Azt tudni kell rólam, hogy sajnos kislány korom óta elég pánikolós vagyok és mindenen képes vagyok sajnos aggódni! Szóval nem is igazán kérdés amit most nektek írok, inkább ha tudnátok kicsit megnyugtatni, akkor előre is köszönöm! Dóri2011. dec. 3. 13:50
1/8 anonim válasza:
Szia.Én is így voltam.Nagyon aggodtam,mert nekem előtte volt már cisztám és pozi volt akkor is a tesztem.Én elmentem most nődökihoz és ő megerősítette a terhességet.Szóval nyugi minden ok lesz :)
2/8 anonim válasza:
Orvosi eset vagy.:)Persze,hogy terhesség!Gratulálok.
3/8 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm szépen a válaszát! A másodiknak, meg üzi, hogy nem vagyok orvosi eset, szerintem a legtöbb embernek van hibája, illetve vannak olyan dolgok, amiktől fél. Ha neked nincs akkor te ritka szerencsés vagy. Egyébként meg úgy gondolom, hogy még, ha orvosi eset is lennék, legalább intelligens is egyúttal, mert ilyen választ én nem írnék olyan valakinek, aki tisztelettel és kedvesen szól hozzám, bocsi!
2011. dec. 3. 14:08
4/8 anonim válasza:
Ugyan nincs mit. :) Ugyan így aggódtam én is azért is mentem el korábban.Igaz még csak petezsákot látott de legalább tudom h nem ciszta. :) Szerintem babó van neked is :))) Ne izgulj!!
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem akart megbántani a második válaszoló:)
Nyugalom, az alapján amit leírtál (hanyag védekezés a 13. napon plusz azonnal pozitív teszt) alapján egyértelmű, hogy terhes vagy:)
Ne aggódj, elhiszem, hogy parázós vagy, de nyugtasd meg magad, és mihamarabb menj el dokihoz, majd ő is megerősíti, hogy szó nincs cisztáról:) Gratulálok!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi csajok! Bizti igazatok lesz, legalábbis próbálok pozitívabban gondolkodni! A másodiknak is bocsi, kicsit elragadtattam magam mert ilyenkor pörgök, amikor idegeskedek!
2011. dec. 3. 14:25
7/8 anonim válasza:
Szia.
Tényleg nem sértésnak szántam inkább csak egy kis poénkodásnak azért tettem ki a vigyori jelet:))És ha ennyire érzékenyen reagáltad le szerinted ez nem egyértelmű terhességi hűha?
8/8 A kérdező kommentje:
De igazad van és mégegyszer bocsi:)!
2011. dec. 4. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!