Vállalhatok egyedül,18 évesen babát?
Sok baj ért,eddigi életem során.
A szüleimen kívül,szinte senkim nincs.
A jó bizalmasom azt mondta,szüljek gyereket,
úgy sosem leszek egyedül.
Jó.De honnan szerezek,apát neki!?
Mert nem igazán,jó a viszonyom a férfiakkal.Spermabankból nem akarok,hisz szeretném tudni,ki az apa.
De a baba miatt,nem fogok férjhez menni.
Egyáalán a Spermabankban,mennyibe kerül ,egy beültetés?
És kérhetek,olyat hogy művész legyen,a donor?
Azért fontos,mert én is annak tanulok.
szerintem te döntessz az életedről...Ha elég érettnek érzed magad akkor bevállalhatod.
Ismerkedj össze valakivel ... és max ha nem tetszik dobod...:)
Szerintem korai.
Én is művésznek tanulok, 20 éves vagyok. Ennek a korszaknak még a vadság a lényege, amikor őrülten kibontakozhat az ember, tombol benne az energia, az ősi ösztön, hogy alkosson..az anyaság csak később jön (nálam) a képbe, úgy 5-6 év múlva, amikor már kicsit lehiggadtam.
(Mellesleg mire fel vállalnál? Van kereseted? El tudnád tartani magadat és a gyerekedet, amíg az 18-20 éves nem lesz? Hogy akarsz festeni/zenélni/művészkedni, termékeny alkotói munkát végezni, ha ott üvölt egész nap egy gyerek a szobában, akiről gondoskodnod kell?)
Egyébként meg ha egy dugásra sem tudsz összeszedni senkit, akkor szerintem ne örökítsd tovább a génjeidet.
Egy gyereket fel is kell nevelni! Miből akarod eltartani,hol akarsz vele lakni,ha még tanulsz? Igaz,hogy nem leszel egyedül,ha gyereked lesz,de egy gyerek NEM partner. Ha felnő,akkor a saját életét fogja élni,és te újra egyedül maradsz!
Elég ostoba tanács!
Tanulj,alapozd meg az életed. Majd találsz magadnak párt,és akkor jöhet a gyerek.
Ha szülsz egy gyereket, akkor leszel csak igazán egyedül!A gyerek nem társ, hanem az elején,1-2 évig csak gond és problémák halmaza.El tudod tartani? Van hol laknod vele, vagy a szüleid nyakára vinnéd?hogyan akarsz mellette tanulni,művészkedni.24/7 felügyeletet kíván, szinte 10 perc szabadidőt nem enged.
Tanulj inkább, ismerkedj, és várj a gyerekkel még jó pár évet. Tízet minimum.
Köszönöm a válaszodat,Állatimádó.
Amúgy szerintem egy gyermek,fiatalít,új színt visz
az ember életébe.Nem feltétlenül hátrány,ha a gyerek látja alkotni,tanulni a mamiját.Sokkal kreatívabb lesz,a társainál.Játékosan velem tanulhatna és alkothatna.A szüleim meg,tudnának rá,vigyázni.
Várj még a babázással addig, amíg szerelmes leszel a szíveddel és az eszeddel is annyira valakibe, hogy családodnak szeretnéd. S ha megvannak hozzá az anyagiak is, akkor vágjatok bele :)
Egy gyerek nagy felelősség egész életedre, anyaként pedig az önmegvalósítás jó pár évig takarékon van ám...
A szüleim meg tudnának rá vigyázni....
Nem a szüleidnek kell felnevelni a gyermekedet! Ha így állsz hozzá, ne is szülj egy darabig! Bőven van még időd ismerkedni, nem kell elkapkodni, mert 18 évesen nincs kapcsolatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!