Ilyen anyagi problémákkal bevállalnátok a kistesót?
Képzelem milyen boldog családi élete lehet a 3 gyerekes, 4. gyerekét tervező válaszolónak, akinél apuka 7 napból 7-et melózik. Biztos nagy boldogsággal tölti el őt is, meg a gyerekeket is, akik így lényegében nem is látják az apjukat. Ez ám a felelős gyerekvállalás! És igen, én is felháborítónak tartom, hogy abból a pénzből, amiért mi dolgozunk meg, a saját családunkra, az ilyeneknek abból fizetik a segélyeket, az ingyen kaját az ingyen tankönyvet. Miért több az, aki felelőtlenül szüli sorra a gyerekeket, mert jól hangzik, hogy nagycsalád, mint az egyedülálló anya, aki éjt nappallá téve dolgozik 2 gyerek mellett, és még sincs tekintettel rá senki.
Kérdező: A kérdésedet nem is értem, mivel te már eldöntötted, hogy lesz még egy gyerek, akkor hajrá, a te életed. Nem tudom, azt vártad, hogy majd mindenki azt írja, hogy persze vállald be. Én nem tenném, mert igyekeznék a meglevő gyerekemnek megadni mindent, de ez a te életed, így azt csinálsz amit akarsz, bár én rosszul érezném magam, ha attól kellene függenem, hogy az anyám segít-e kajával... A másik meg, hogy a testvériség nem garancia semmire, azzal, hogy most szülsz egyet neki, nincs rá semmi garancia, hogy majd imádni fogják egymást tűzön-vízen keresztül.
45 még mindig azt gondolom hogy egy gyereknek nem kell megadni mindent... Ismerek olyan gyerekeket akiknek mindent de mindent megadnak a szülei... már csömört kaptak a sok játéktól, semminek nem tudnak már lassan örülni, semmijüket nem becsülik!
Az is igaz hogy nem garancia hogy jóban lesznek a testvérek, de azért ne ebből induljunk már ki... azért az én környezetemben jóban vannak a tesók!!!! Szóval inkább egy tesó mint helyette játék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!