Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen anyagi problémákkal...

Ilyen anyagi problémákkal bevállalnátok a kistesót?

Figyelt kérdés
Havi szintem marad 50-60 ezer ft, egy hitelünk már bedőlt, mert nem tudtuk fizetni, de nagyon szeretnénk kistestvért a kislányunknak.
2012. jún. 27. 07:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 A kérdező kommentje:
hát, nem akarnám, h egyke legyen! Aztán meg az is lehet (gazad van), hogy késöbb meg nem jönne össze.
2012. jún. 27. 09:46
 42/82 anonim ***** válasza:
67%
"iskola miatt sokkal többe lesznek... nem tudhatod hogy 10-15 év alatt esetleg nem veszíted el az állásod..." Az teljesen mindegy van-e állása a szülőnek vagy nincs az iskoláztatás akkor is sokba kerül. Nem is értem ezt a logikát.
2012. jún. 27. 09:48
 43/82 anonim ***** válasza:
56%
Igen, sokba kerül, ezért is fontos hogy legyen állása, hogy tudja fizetni a sulit DE senki nem tudhatja mi lesz 10-15 év múlva, milyen anyagi körülményeik lesznek mire majd kezdődik a középiskola pl... hogy ha most van is állása, akkor lesz-e majd (a pénz miatt). Így már érthető??? Megtaláltad benne a logikát???? :) Nem gondoltam hogy ilyen részletesen ki kell fejteni :)
2012. jún. 27. 10:11
 44/82 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, tedd amit jónak látsz ne az alapján hozz meg egy ilyen döntést, hogy a gyk-n milyen tanácsokat kapsz. Mi is sz@rul állunk, de alig várom, hogy terhes legyek és le..rom, hogy ki mit gondol erről. :)
2012. jún. 27. 10:14
 45/82 anonim ***** válasza:
55%

Képzelem milyen boldog családi élete lehet a 3 gyerekes, 4. gyerekét tervező válaszolónak, akinél apuka 7 napból 7-et melózik. Biztos nagy boldogsággal tölti el őt is, meg a gyerekeket is, akik így lényegében nem is látják az apjukat. Ez ám a felelős gyerekvállalás! És igen, én is felháborítónak tartom, hogy abból a pénzből, amiért mi dolgozunk meg, a saját családunkra, az ilyeneknek abból fizetik a segélyeket, az ingyen kaját az ingyen tankönyvet. Miért több az, aki felelőtlenül szüli sorra a gyerekeket, mert jól hangzik, hogy nagycsalád, mint az egyedülálló anya, aki éjt nappallá téve dolgozik 2 gyerek mellett, és még sincs tekintettel rá senki.

Kérdező: A kérdésedet nem is értem, mivel te már eldöntötted, hogy lesz még egy gyerek, akkor hajrá, a te életed. Nem tudom, azt vártad, hogy majd mindenki azt írja, hogy persze vállald be. Én nem tenném, mert igyekeznék a meglevő gyerekemnek megadni mindent, de ez a te életed, így azt csinálsz amit akarsz, bár én rosszul érezném magam, ha attól kellene függenem, hogy az anyám segít-e kajával... A másik meg, hogy a testvériség nem garancia semmire, azzal, hogy most szülsz egyet neki, nincs rá semmi garancia, hogy majd imádni fogják egymást tűzön-vízen keresztül.

2012. jún. 27. 10:20
 46/82 anonim ***** válasza:
14%
45/45 drágica lehet 7 napot melozik a férjem de ebböl hivatalosan csak 4et és után el megy maszekba és ott is ha elfárad akkor csak megy 1 napot és itthon van 2öt!!!de mindig van idelye a 3gyerekre!!!lehet irigykedni hehe
2012. jún. 27. 10:32
 47/82 anonim ***** válasza:
52%

45 még mindig azt gondolom hogy egy gyereknek nem kell megadni mindent... Ismerek olyan gyerekeket akiknek mindent de mindent megadnak a szülei... már csömört kaptak a sok játéktól, semminek nem tudnak már lassan örülni, semmijüket nem becsülik!

Az is igaz hogy nem garancia hogy jóban lesznek a testvérek, de azért ne ebből induljunk már ki... azért az én környezetemben jóban vannak a tesók!!!! Szóval inkább egy tesó mint helyette játék!

2012. jún. 27. 10:49
 48/82 anonim ***** válasza:
62%
45. vagyok. Én nem irigykedem, tökéletesen boldog életem van, biztos nem cserélnék veled. :))) Amúgy meg te írtad, hogy 7-ből 7 napot dolgozik, hogy mindenetek meglegyen. És nem a játékokra gondoltam elsősorban, hanem az alapvető dolgokra. Én pedig elég sok rossz testvéri kapcsolatot látok a saját környezetemben. De hát mindenki azt csinál ugye bár amit akar. :)
2012. jún. 27. 10:53
 49/82 anonim ***** válasza:
35%
Nyilván az alapvető dolgokat elő tudják teremteni ha bevállalják a Picúrt....
2012. jún. 27. 11:01
 50/82 anonim ***** válasza:
0%
persze a kicsnek már most meg van mindene ami kell egy induláshoz ez mellett csak a szoksásos pelus törlö stb kell ja és még tápszer se mivel 2gyermekemet is egész 3évig tudtam szoptatni:)a 7 nap melo nem azt jelenti reggeltöl estig látástol mikulásig melozik!!!és amugy se vagyunk már fiatalok 43évesen engedélyt kérek el dönteni mi a jo nekünk!
2012. jún. 27. 11:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!