Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen anyagi problémákkal...

Ilyen anyagi problémákkal bevállalnátok a kistesót?

Figyelt kérdés
Havi szintem marad 50-60 ezer ft, egy hitelünk már bedőlt, mert nem tudtuk fizetni, de nagyon szeretnénk kistestvért a kislányunknak.
2012. jún. 27. 07:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
39%
De gonoszak vagytok...Akinek most nincs problémája nem biztos, hogy egy két év múlva nem áll ugyanolyan rosszul, mivel semmire nincs garancia manapság...Becsődölhet a bank, ahol van a pénze, vagy megszűnhet egy olyan munkahelye ahol jól keres. Ennyi erővel senki ne vállaljon gyereket, mert nem lehet tudni mit hoz a jövő? Mi sem állunk jól anyagilag, de azon vagyok, hogy terhes legyek mert szeretnék még egy gyereket.
2012. jún. 27. 08:12
 12/82 anonim ***** válasza:
76%

ma 08:07

Igen, ez remek kilátás. És apu a heti hét nap meló mellett hány évesen kap majd infarktust? 40?

2012. jún. 27. 08:12
 13/82 anonim ***** válasza:
50%

Nálunk hasonlóan "jó" körülmények közé jött a kistesó, igaz nem tervezetten.

Az én párom már egy ideje sokkal jobban keres, lassan elérik a bölcsis kort, mehetek én is dolgozni és minden szépen egyenesbe fog jönni.

Ha mindig az ideális körülményekre vártunk volna, sose lenne gyerekünk.

Miért ne mehetnének külföldre vagy nyaralni? Érdekes, az unokatesóim is mindig megoldják valahogyan, pedig nem élnek vmi nagy lábon. Plusz rengeteg csini ruhájuk is van, mert imádnak turizni, és elárulom, hogy sokkal "igényesebb" (de utálom ezt a szót... felszínes buta emberek ismertetőjele).

A hitellel mondjuk kezdjetek vmit, mielőtt jönne a bébi, mert ez így nem hangzik túl jól, váratlan kiadás meg aztán akad mindig. Én azt mondom, hogy ha már legalább egy picit mozdul előre a helyzetetek, akkor hajrá.

2012. jún. 27. 08:14
 14/82 anonim ***** válasza:
59%

ma 08:12

A józan gondolkodás gonoszság? Érdekes mantalitás. A véleményünket kérdezte, elmondtuk. Ha nem tetszik, nem kell megkérdezni. Szüljön egy másikat, és ha majd mindent elveszítenek, akkor az állami gondozás megoldja a problémát.

2012. jún. 27. 08:14
 15/82 anonim ***** válasza:
61%

10-es.aztán meg fél év múlva sír a szájuk a Napló című műsorban hogy segítsenek!nincs pénz tűzifára!Lyukas a gyerek cipője.Nem voltunk sehol nyaralni már 10 éve.Nincs mit enni csak rizs van itthon.Segítsenek!

Hányok már az ilyenektől...de azért a 4-5 purgyé ott szaladgál körülöttük,akik egymást nevelik,mert a szülők nem foglalkoznak velük.Apuci is dolgozik 0-24.Ez aztán az igényes gyereknevelés....

2012. jún. 27. 08:15
 16/82 anonim ***** válasza:
39%
Nah, ez Magyarország... a személyeskedés, a rosszindulat, a köpködés. Gyönyörűek vagytok.
2012. jún. 27. 08:17
 17/82 anonim ***** válasza:
62%
nem ez..csak már unom hogy a fizetésem 60%-a az ilyenekhez jut el,segély címen,gyakorlatilag én (mi)neveljük a külyköket...
2012. jún. 27. 08:20
 18/82 anonim ***** válasza:
100%

Ne, ne vállalj be.

Sajnos én abba a helyzetbe kerültem, hogy nem tudom vállalni a kistestvért, ugyanezen anyagi problémák miatt. Álmomban nem gondoltam volna, hogy valaha nekem is meg kell élnem az abortuszt, ami a napokban lesz :-( Lassan 1 hónapnyi gyötrődés és mérlegelés után a jobbik rossz döntést kellett meghoznom :-(

Ne kerülj ilyen helyzetbe soha, inkább legyen egy gyereketek és adj hálát a sorsnak, hogy megélheted a várandóság minden egyes boldog percét. És inkább éljetek hárman szűk keretek között, de anyagi biztonságban! A jövő sosem biztos.

2012. jún. 27. 08:21
 19/82 anonim ***** válasza:
71%

ma 08:17

Miért köpködés az őszinte vélemény?

2012. jún. 27. 08:21
 20/82 anonim ***** válasza:
33%
Így van, sokan várnak az ideális helyzetre, ami sosem fog eljönni, mert minden élethelyzetnél van jobb. Álában ezek a nők nem szülnek aztán meg ott maradnak hoppon ötvenévesen, megkeseredve, hogy nekik milyen szerencsétlen életük van. Mi sem hawai-in nyaralunk, sőt a Balatonra nincs pénzünk, de talán nyaralás nélkül is fel lehet nőni. Sokan elkövették ezt a szemtelenséget, én is.
2012. jún. 27. 08:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!