Bevállalnátok a babát 21 évesen,3 év kapcsolat után vagy túl korainak tartanátok?
Figyelt kérdés
Nagy a szerelem, anyagi háttér is meg van, csak hát nekem nincsen semmiféle végzettségem az érettségin kívül..2011. aug. 30. 14:34
1/17 anonim válasza:
Én be!bár én most vagyok 21éves és idén diplomázom, de én simán!baba mellet is tudsz tanulni, főleg ha jól beosztod az időd és még plusz pontot is kapsz!
2/17 anonim válasza:
Főiskolát/egyetemet el lehet végezni baba/kisgyerek mellett is, de ez a kis emberke örökre elvész, ha lemondotok róla.
Szerintem a Tiédnél sokkal "mostohább körülmények" közé is megszületnek babák, így én nem látom okát, hogy miért ne lehetne megtartani!
3/17 anonim válasza:
Be :)! Míg terhes vagy vagy majd gyed alatt tudsz tanfolyamot is elvégezni nyugodtan :)!
4/17 anonim válasza:
Persze, nyugodtan szüld meg! Eszedbe ne jusson elvetetni!
6/17 anonim válasza:
Én 22évesen szültem, 4éves kapcsolat, érettségi+okj-s pénzügyi végzettséggel, könyvelő állással, párom se keres félmilliókat mégis megvagyunk és örülünk a babánknak!!!!! Tanulni az elején még nem nagyon fogsz tudni amig pici a baba, max ha lesz segitséged, de később az is megy. Nyugodtan vállalhatjátok szerintem!!Sok szerencsét és boldogságot a picihez, ha lesz!
7/17 anonim válasza:
GYED-et kapnál? Ha már legalább két évet dolgoztál és tényleg anyagi háttér meg van (anyagi háttér alatt én pl. azt is értem, hogy külön laktok),akkor igen!
Bár én személy szerint várnék!
8/17 anonim válasza:
21 évesen szültem. Baba mellett fejeztem be a sulit (okj szakmát) estin. Nem dolgoztam előtte, csak a gyest kapom. Anyagilag be tudtuk vállalni. Csodálatos kisfiam van!
9/17 anonim válasza:
A végzettség nem gond. Én bevállalnám. Ha jól megvagytok és azt írod az anyagiakkal sincs gon, akkor mért ne....
10/17 anonim válasza:
figyi en most 22 eves vagyok,es 36 hetes terhes ,.es 2 eve vagyunk egyutt ,.a parommal .,rendezett anyagi korulmenyek kozott es sajat lakassal .+a kislanyunknak is sajat lakasa lesz., en is imadom a paromat ahogy o is engem .,szoval ez sem hianyzik az eletunkbol ., es ha igazan szeretitek egymast es megvan mindenetek ahoz hogy megtudjatok a kis babonak adni mindent .,akkor miert ne.,?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!