Miért ekkora tragédia egy 22éves lánynak 2éves kapcsolat után teherbe esnie? Más is elítéli ezt vagy csak az én szüleim ennyire maradiak?
Az apukajelölt hány éves?Külön éltek a szülőktől, van saját lakásotok?
Amúgy én sem örülnék túlzottan ha a lányom ilyen hamar lekötné magát.Élj még, babád lehet később is.
Tényleg nem bántásból írom, de nálam saját magammal volt egy olyan követelmény,hogy amíg legalább 3 évet nem dolgoztam nem szülők. Ha nem lenne munkám, akkor meg úgy sem szülnék,hogy előtte volt. Csak akkor,ha van munkaviszonyom. Tök mindegy,hogy hány éves vagyok.
De tényleg nem mindegy mivel foglalkozik a párod, külön laktok-e már, mióta vagytok együtt stb. Egy gyerekhez nem csak munkahely kell, hanem stabil kapcsolat!
Külön élünk még.
Jövőre tervezzük az eljegyzést, nyáron összeköltözünk és utána az esküvőt. Szóval még 2év.
De ha közben talán összejönne a baba akkor sem lenne semmi gond. Vagyis a mi részünkről. A szülők részéről már nagyobb.
Párom 23éves és 18éves kora óta dolgozik.(Mondjuk nem tetszik a két családnak, hogy együtt vagyunk, mert szerintük nem illünk össze. Mi ezt másképp gondoljuk és az idő csak minket igazol:)
Nekem azt volt a kikötésem, hogy még férjnél nem leszek addig ne legyen gyerek. Ehhez tartom is magam. Szedek bogyót is, de én úgy gondolom hogyha véletlenül összejönne akkor sem lenne akkora tragédia, mert tisztességesen fel tudnánk nevelni, nem úgy mint egyes 16-17éves emberek, meg azok akiknek egy éjszakás kalandból jött össze.
A kapcsolatunk stabil, igaz vannak összezördülések de az hol nincs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!