Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen anyagi problémákkal...

Ilyen anyagi problémákkal bevállalnátok a kistesót?

Figyelt kérdés
Havi szintem marad 50-60 ezer ft, egy hitelünk már bedőlt, mert nem tudtuk fizetni, de nagyon szeretnénk kistestvért a kislányunknak.
2012. jún. 27. 07:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
45%

ma 08:20

Én egyetlen fillér állami támogatást sem adnék a gyermeknevelésre. Ha nincs miből, akkor így járt...

2012. jún. 27. 08:23
 22/82 anonim ***** válasza:
48%

Kedves Kérdező! Hát ez az összeg szerintem nem lenne elég 4 emberre, de te tudod hogy mennyit költötök, maradna-e orvosra, a kistesó pelusára, ruhájára. Ha kijöttök ennyiből is valamennyire, és a párod is tényleg keres jobb állást, akkor miért ne?

Egyébként pedig bárki kerülhet ilyen helyzetbe bármikor.... akár úgy hogy már megvan a két csemete.

2012. jún. 27. 08:23
 23/82 anonim ***** válasza:
36%
76%, szerintem éld ki magad meg a frusztrációidat máshol.
2012. jún. 27. 08:25
 24/82 anonim ***** válasza:
54%
Utálom mikor ezek az emberek szaporodnak mint a nyulak,de mikor oda kerül a sor hogy az oviba gyümölcsnapkor kellene vinni vmit,nekik nem kell,mert szegény körülmények között élnek...Svájci frankosak nálunk kihúzzák magukat ez alól is.Persze wc papírt zsebkendőt semmit meg sem tudnak venni.a gyerekek nyomorognak,házuk árverés alatt,mindenki a nagyinál dekkol,mert a házat vitte a bank.Az asszonyka azért mégiscsak beállít nagy hassal a szülőire,de ara sincs pénz hogy a gyereket befizesse egy kirándulásra.
2012. jún. 27. 08:27
 25/82 anonim ***** válasza:
36%
21-es! Így sem születik gyerek.... Szerinted miből kapnád majd a nyugdíjadat ha nem lenne kinek eltartania???
2012. jún. 27. 08:27
 26/82 anonim ***** válasza:
43%
Hát itt nagyon jó anyagi körülmények között élnek emberek,ha arra hogy marad havi 50-60 ezer ft azt mondják,hogy ne vállald be. Nekünk ennek a fele marad,és hárman élünk belőle. Az ember ilyen helyzetbe meg tanul spórolni. Mi is megtanultunk,és semmibe nincs hiányunk,a kicsi bölcsibe jár,és ami kell mindene megvan. Ja és ezek mellett készülünk a tesóra. Mindig minden egyre drágább,sose lesz az embernek elegendő pénze,amire azt mondaná,hogy na mostmár nyugodtan jöhet a baba. Ez az én véleményem,nincs mire várni,mert senki nem fog pénzt osztogatni. És mivel a kérdező írta,hogy hány éves,neki már mondhatni minden hónap számít,ha meg nem sértem. Sok sikert,és jó egészséget.
2012. jún. 27. 08:29
 27/82 anonim ***** válasza:
17%
24... ebben csak az a szomorú, hogy más országokban, hogy úgy mondjam fejlettebb társadalmakban, az ilyen családokat segítik azok, akiknek jobb a helyzetük. Annyira korlátoltak itthon az emberek komolyan mondom, hogy elkeserítő.
2012. jún. 27. 08:29
 28/82 anonim ***** válasza:
17%
24-es, még te is kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy nincs pénzed gyümölcsnapkor vinni az oviba semmit! Én egyedülálló voltam a kislányommal és bizony néha nekem sem volt miből vennem! Elég undorító dolog az ilyen hozzáállás, főleg egy anyától! Inkább a normális emberek szaporodjanak, akik szegények, ne az olyan mint te!
2012. jún. 27. 08:32
 29/82 anonim ***** válasza:
47%

igen de én nem akarom támogatni más gyerekét,mikor a sajátomért dolgozunk éjjel-nappal.(inkább nappal :-)).

Pedig nem tudom kivédeni,mert mindenki csak a markát tartja...mindenhol ezt hallod.

2012. jún. 27. 08:33
 30/82 anonim ***** válasza:
63%

ma 08:25

Nem frusztrált vagyok, csak engem is zavar, hogy a befizetett adómat arra költi az állam, hogy felelőtlenül bevállalt gyerekeket etesse. Most őszintén, egy keresetből 3-4 gyereket, ahol az apának egyetlen szabadnapja sincs? Bedőlt hitellel még több éhes szájat? Azt a bedőlt hitelt még évekig (vagy évtizedekig) fizetni fogják, a jóisten tudja, miből.

Aki egy kicsit is gondolkodik és nem a hormonjai irányítják, az elgondolkodik, hogy biztosan jó-e ez így.

Sajnos pont a mostani oktatási törvények mutatják azt, hogy mennyire fontos, hogy a gyerek 18 éves korára legyen pénz továbbtanulásra, jó szakma megszerzésére, vagy egész életében küszködni fog.

Sajnálom, de én már régen elvesztettem a naivitásomat. Tudom, hogy a báránykákhoz nem jár legelő, csak akkor, ha te már előtte megszerezted azt.

2012. jún. 27. 08:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!