Ilyen anyagi problémákkal bevállalnátok a kistesót?
ma 08:20
Én egyetlen fillér állami támogatást sem adnék a gyermeknevelésre. Ha nincs miből, akkor így járt...
Kedves Kérdező! Hát ez az összeg szerintem nem lenne elég 4 emberre, de te tudod hogy mennyit költötök, maradna-e orvosra, a kistesó pelusára, ruhájára. Ha kijöttök ennyiből is valamennyire, és a párod is tényleg keres jobb állást, akkor miért ne?
Egyébként pedig bárki kerülhet ilyen helyzetbe bármikor.... akár úgy hogy már megvan a két csemete.
igen de én nem akarom támogatni más gyerekét,mikor a sajátomért dolgozunk éjjel-nappal.(inkább nappal :-)).
Pedig nem tudom kivédeni,mert mindenki csak a markát tartja...mindenhol ezt hallod.
ma 08:25
Nem frusztrált vagyok, csak engem is zavar, hogy a befizetett adómat arra költi az állam, hogy felelőtlenül bevállalt gyerekeket etesse. Most őszintén, egy keresetből 3-4 gyereket, ahol az apának egyetlen szabadnapja sincs? Bedőlt hitellel még több éhes szájat? Azt a bedőlt hitelt még évekig (vagy évtizedekig) fizetni fogják, a jóisten tudja, miből.
Aki egy kicsit is gondolkodik és nem a hormonjai irányítják, az elgondolkodik, hogy biztosan jó-e ez így.
Sajnos pont a mostani oktatási törvények mutatják azt, hogy mennyire fontos, hogy a gyerek 18 éves korára legyen pénz továbbtanulásra, jó szakma megszerzésére, vagy egész életében küszködni fog.
Sajnálom, de én már régen elvesztettem a naivitásomat. Tudom, hogy a báránykákhoz nem jár legelő, csak akkor, ha te már előtte megszerezted azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!