Kinek lesz, vagy volt mostanában inszeminációja? Nekem csütörtökön lesz a második. Jó lenne megbeszélni a tapasztalatainkat, együtt izgulni!
Köszönöm szépen, nagyon ari vagy!
Az a gáz, hogy mi hiába szerelmeskedünk, mert normál úton sajnos nem jutnak fel a párom kiskatonáia a méhszájamig sem :(
Ezért csakis az inszem az egyetlen remény.
Írj majd, hogy mi van Veletek, ugye már nem vérzel és jobban vagy?
jelentkezem inszem után!
sziasztok!
Hát most szuper mennyiséget kaptam vissza, 24 milliót :)
Viszont még mindig nem repedtek meg ma a tüszőim :(
Remélem, még ma megrepednek, mert muszáj sikerülnie ennek az inszemnek!!!!!!!!!!
Már 27-28mm-esek voltak reggel a tüszőim.
Drukkoljatok, hogy repedjenek!!!!!!
Szia Hanni! Hogy vagytok? Remélem, minden OK!!!!
Hát, tegnap megvolt az inszem. Most 24 millió kiskatonát kaptam vissza (a múltkor csak 4 milliót), de sajnos még nem repedtek meg a tüszőim. Nem is értem. totál kivagyok.
Meddig képes ott élni a sperma? Kibír 2 napot?
Remélem, ma megrepedek :(
Miért vagyok ilyen peches?????????????????????????????????
Szia!
A helyzet változatlan nálam. Barnázok és néha nagyon fáj a hasam. elkezdtem szedni a MagneB6-ot és Nospa-t a görcsökre.
Holnap megyek UH-ra! Remélem, minden rendben lesz!
A spermium élettartama a hüvelyben 2 óra, a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.
Tehát van még esély!
Honnan tudod hogy nem repedtek meg? Voltál UH-n?
Drukkolok neked!
Hinni kell benne, hogy sikerül, én is ezt teszem!
Igen, voltam UH-on és még egyben voltak :(
DE már nagyon feszít, szerintem egy-két órán belül megrepednek és akkor még talán van esély :)
Tegnap fél 2-kor kaptam vissza a kiskatonákat, tehát lehet esély még :)
Hanni, holnap okvetlenül írják az UH után :)
Nagyon drukkolok!!!!!
Pipus-drukkolok!! Hanni kitartás,írd meg mi lett..!
KATA-mizu?
Szia drága Tündérlány!
Hát, ma hajnalban kiszabadult végre a petesejtem.
Csak hát hétfő délután kaptam vissza a 24 millió kiskatonát. Szerinted van esély, hogy kibírta valamelyik 2 napig odabent?
Veled mi a helyzet? Mikor kezded az inszemet?
Kata látta a picikéje szívecskéjét :)
Helló lányok! :)
Jól vagyunk :) Egyedül van a picur, hallottuk a kis szívét :)teljesen beleszerelmesedtünk :)
Ti hogy vagytok????
Remélem ti is minél előbb ide kerültök, én drukkolok mindenkinek! Hanni, veled minden rendben lesz, ez tuti!!! :) Vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!