Kinek lesz, vagy volt mostanában inszeminációja? Nekem csütörtökön lesz a második. Jó lenne megbeszélni a tapasztalatainkat, együtt izgulni!
Kata! Nagyon drukkolok neked! Szívből remélem, hogy most sikerült!
Mindenképpen írj, hogy mit mondott az orvos!
Csajok!
POZITÍV!
Az orvos azt mondta ne éljem bele magam, bármi lehet még, de az tény hogy elindult a terhesség! megőrülök! és nem mondhatom el senki ismerősnek, csak a szülők tudják, úgyhogy nehéz hetek jönnek :) és annyira félek hogy velem maradjon!!!
és köszi a sok drukkot!!!!!!!
Kata! DE JÓÓÓÓÓÓ!!!!!! Nagyon örülök!
Minden rendben lesz meglátod!
Én se mondanám el csak a szülőknek, és nekik is titoktartási fogadalom mellett... :D
Akkor kell tovább az Utro? Vagy bármi egyéb készítményt?
Gondolom, hogy még sokat nem láthatott az UH-n.
Mikor kell legközelebb menned?
Mondott arra vonatkozóan bármit az orvos, hogy mit javasol ill. mit nem?
Akkor ezek szerint van remény, mármint nekünk is akik még várjuk a mi kis csodánkat!
Persze hogy van remény!
én nem tudom azért sikerült-e mert beállt a TSH-m vagy mert most először nem foglalkoztam vele az inszem után hogy mit lehet mit nem. vagy csak az a sok drukk miatt sikerült, amit tőletek kaptam :)
még semmi sem látszott, jövő csüt kell visszamennem :)
addig izgulás ezerrel :)
Én kívánom neked és a többieknek is, hogy szintén minél előbb sikerüljön! :) remélem minden rendben lesz és ti is követtek hamar!
NAGYON SOK ERŐT ADTOK-ADTATOK ITT NEKEM ÉS EZT NEM GYŐZÖM MEGKÖSZÖNNI!
Drukkolok mindenkinek, nem szabad feladni :)
Szia Kata, szuuuupeeer!!! Nagyon nagyon örülök a híreknek, most már ne izgulj, kismama vagy, és kész!!!!! Gondolom tíz méterrel a föld felett lebegsz a boldogságtól! Drukkolok, hogy minden rendben legyen, és gyere a jó hírekkel!
Nekünk várakozóknak meg mesélj el mindent, hogy jött össze, mert tényleg nagy erőt ad a pozitív példa a várakozáshoz.
Puszi Nektek!!!!!
Sziasztok, hogy vagytok? Mi újság?
Nekem megint feszül a hasam, és átsugárzik a derekamra is, de ez sajnos se jót, se rosszat nem jelent, mert a múltkorinál is így volt, viszont nem kellemes. Lehet, hogy a progeszterontól van.
Sziasztok!
Mi van veletek?
én ma megint teszteltem egyet, nagyon poz :)
én két dolognak tudom be a sikert: most először nem foglalkoztam vele egyáltalán. szerencsére sok program volt, így kivitelezhető volt a dolog. nem számolgattam, nem gondolkoztam mit érzek..
a másik hogy nekem magas volt a TSHm, és kb 2 hónapja szedem rá a bogyót, lehet mostanra ment le annyira az érték, amennyire kell.
én ezeknek tudom be.
Lebegek, de persze csak módjával, mert a 12. hétig még semmi sem biztos. azért ha jövő csüt látszana valami az UHon, az megnyugtatna. :)
Hali Lányok!
Nekem most semmi görcsölés, semmi szurkálás... csak a mellbimbóim fájnak, napok óta... de annyira, hogy melltartóban kell aludnom :( Ja és nagyon ingerlékeny, érzékeny vagyok...
Na még egy hét és tesztelek, de nem izgulok emiatt. :)
Mindennek oka van, ha nem most majd később sikerül.
Kata: nagyon örülök a boldogságodnak!!! Biztos, hogy minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!