Kinek lesz, vagy volt mostanában inszeminációja? Nekem csütörtökön lesz a második. Jó lenne megbeszélni a tapasztalatainkat, együtt izgulni!
Hanni!
Én meg nagyon-nagyon drukkolok neked!!!
És ez a legjobb, hogy így állsz hozzá, ez segít :)
sikerülnie kell! :)
Sziasztok!
Kata, gondolom, hogy az uh legalább akkora élmény lesz, mint a pozi teszt :) Feltétlenül számolj majd be részletesen! Egyébként ez neked hányadik inszem volt?
Hanni, eddig én is elég jól eltereltem a gondolataimat, tegnap kezdtem el a filozofálást, amikor elkezdődött a hasfájás, mert kicsit elkenődtem, hogy már megint nem sikerült.
Ma azt álmodtam, hogy pozitív lett a tesztem (kettő is :) ) tegnap pedig azt, hogy megszületett a gyerek.. Igaz, hogy a sorrend nem igazán stimmel, de azért kár, hogy csak álom volt:)
Szia!
remélem az álom valóra válik :)
nagyon drukkolok neked, én még mindig nem élem bele magam, majd ha csüt rendben lesz minden akkor örülök jobban :)
ez nem jelenti azt hogy nem kezdtem terhes könyveket olvasni :)
nekem ez volt a 4. inszem, és nem is akartunk belevágni, azt mondtuk hogy majd ősszel, addig szünet.
még azelőtt 1 nappal sem voltam benne biztos hogy megcsináljuk, amikor be kellett venni a clostyt. aznap reggel döntöttem el, hogy beveszem :)
megy a drukk!!!!!mikor tesztelsz?
Szia Kata, gondolok rád csütörtökön, biztos hihetetlen élmény lesz, bárcsak már mi is ott tartanák!
Nekem eléggé megjön érzésem van, tegnap úgy görcsölt a hasam, hogy azt hittem egész éjjel nem fogok aludni tőle. Olvastam itt, hogy van akinek terhesen is ugyanúgy görcsöl, mint egyébként mielőtt megjön. Ha addig nem jön meg, csütörtökön tesztelek, az a 14. nap. (vagy előbb :-) ) Te hanyadik napon teszteltél? Éreztél valami különbséget a szokásos menzi előtti tünetektől?
Szia!
Én is görcsöltem, és most is görcsölök. néha jobban, néha kevésbé, de minden nap van párszor görcs...
azt írják ez természetes...remélem, nem rossz jel!
más tünet nem is volt, semmi egyéb.
én a 10. napon teszteltem egy full negatívat és a 14. napon lett nagyon halovány poz. a 17. napon volt jól látható poz.
nagyon drukkolok neked, mindenképpen írj, hogy mi van!!!!!
Szia Kata!
Nagyon köszi a drukkot!!! Iszonyatosan görcsöl már a hasam...
Sziasztok!
Tegnap volt a 12.nap és kísértésbe estem... teszteltem... tudom még korai volt.... de hétfőn vettem néhány tesztet és mintha lett volna egy nagyon halvány második vonalacska.... de nem jelent meg azonnal csak kb. 5-10 perc múlva... majd pénteken csinálok még egy tesztet.
Remélem, nem csak "képzeltem" azt a második vonalat ;)
ez nagyon király!
nekem is a 13. napon csak nagyon halovány volt, azt hittük mi is hogy képzeljük!
utána már az sem látszott :)
aztán 2 nap múlva erősebb lett! húúú, annyira izgulok miattad! remélem ott van a baba!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!