Kinek lesz, vagy volt mostanában inszeminációja? Nekem csütörtökön lesz a második. Jó lenne megbeszélni a tapasztalatainkat, együtt izgulni!
Hanni, Tündérlány, nagyon sajnálom, a szívem szakad meg :(
Biztos, hogy sikerülni fog legközelebb!!!!!
Nagyon drukkolok Nektek!!!!!! Én sajnos nem sokat remélek ettől az inszemtől, mert már nem akarok megint csalódni. Nagyon nehezen viseltem a múltkorit is :(
DE FEL A FEJJEL LÁNYOK, BABÁSAK LESZÜNK MÉG AZ IDÉN :)
Sziasztok, Hanni nagyon nagyon sajnálom :( Legközelebb viszont már tutira sikerülnie kell! Mindenképp írd meg a továbbiakat!
Kata, drukkolok, de biztos minden rendben lesz, itt szinte mindenki azt írja, hogy görcsöl(t) az elején.
Mi most kihagytuk ezt a hónapot, mert már idegesített, hogy folyton ezzel vagyok elfoglalva, ráadásul meg is fáztam.
Augusztusban folyt. köv.
Sziasztok lányok. tegnap elmúlt minden hasfájásom, pedig pénteken már azon voltam, hogy bemegyek egy kórházba, annyira fájt a bal petefészkem.
Ma vagyok az 5.dpo-n. Talán leértek a petesejtek.....
Jöv.hét pénteken tesztelek egyet, hátha...akkor leszek a 10.dpo-n.
Kata hogy vagy? Remélem, már neked sem fáj a pocód!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!