Kinek lesz, vagy volt mostanában inszeminációja? Nekem csütörtökön lesz a második. Jó lenne megbeszélni a tapasztalatainkat, együtt izgulni!
Köszönöm a drukkokat!
Nálunk is megvolt :), bár a fogantatás csak holnap lesz, mert reggel kellett beadnom a repesztőt, kicsi volt a tüsző :) Hanni neked fáj a hasad? Nekem kicsit, de már a múltkor is így volt. Érdekes a katonák nem voltak a helyzet magaslatán, a múltkor minden adatuk kétszer ilyen jó volt, de mindegy ez is elég lesz. Szóval mindenki kicsit bénábban szerepelt a szokásosnál, de bízom a sikerben és kész!!! :)
Nekem nem utrot, kell szedem, hanem chrinone kúpot.
Drukkolok Neked!
Szia!
Az előzőnél fájdogált, nyílalt és biztos voltam benne, hogy baba lesz, aztán mégsem... de ez szerintem mindenkinél változó, most nem fáj a hasam és nem érzek semmi különöset... várunk, aztán kiderül... már nem aggódom túl, jönni fog biztosan, ha nem most akkor egy kicsit később :) Hidd el, hamarosan lesz baba neked is és remélem nekem is!
Szia!
Nekem most jobban fáj, maga dolog is kicsit kellemetlenebb volt. Sajnos én még a rákszűrés után is görcsölök, ez is olyan érzés.
A babák jönni fognak, ez természetes! :)
Sziasztok!
Drukkolok nektek lányok!
Nekem múlt kedden volt, vasárnap tesztelek egyet, mert a tegnapi teszt negatív lett, de remélhetőleg csak azért mert korai volt :)
aztán ha nem sikerült, akkor szeptemberig pihi :)
tegnap megtanultam az avivát :) hátha segít, nagyon jókat hallottam róla :) próbálta már valaki?
hali csajok!
EGY NAGYON-NAGYON HALOVÁNY VONLACSKA, DE VALAMI MINTHA LETT VOLNA!
nem élem bele magam, holnap a doki megmondja a tutit! félek csalódni :(
de eddig ez az első hogy valami van. ez a 12. nap inszem után, holnap-holnapután kellene kb megjönnie...
drukkoljatok légyszi!!!!
DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!
Kata kép????
már szinte semmi nem látszik rajta és ment a kukába :)
majd holnap!!!!kiderül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!