Kinek lesz, vagy volt mostanában inszeminációja? Nekem csütörtökön lesz a második. Jó lenne megbeszélni a tapasztalatainkat, együtt izgulni!
Nekem a második sikerült. Ikrek lettek!
Drukkolok nagyon!
Szia!
Nekem sajnos a második sem sikerült,most vagyok a pihis hónapban,DE drukkolok Neked,hogy sikerüljön!
Szia!
Nekem holnap lesz a második.... tegnap két 19-es és két 18-as tüsző látszott...
Sziasztok!
Első válaszoló, gratulálok a babához, és köszönöm szépen a drukkot!
Tündérlány, sajnálom, de majd a következő!!!
Harmadik, neked, az tök jó, hogy kétszer is megcsinálták! Hova jársz? Ilyenkor mikor kapod a repesztőt?
Negyedik, akkor mi pont egyidősek leszünk, nagyon izgi!!!!
Drukkolok nektek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Harmadik vagyok, kétszer csinálták, mert nem kaptam tüszőrepesztőt és inszemináció után 2 nappal kiderült, hogy még mindig nem repedt meg. Újabb inszem jött. A 2. inszem után is csak 1 nappal repedtek a tüszőim.
Túl nagyok voltak, nehezen repedtek. 3-4 cm-esre nőttek, de már mind megrepedt.
Most már várunk a csodára, hátha jön 7 év után :)
Kedves Kérdező!
Bizony, pont egyszerre lesz! :)
És remélem, hogy egyidősek is leszünk.... :)
Drukkolok neked és mindenkinek aki hasonló cipőben jár!
Hanni! Megy a drukk!
És persze neked is kedves kérdező!
Na megvolt a "műszex"! :D azért még "rádolgozunk" mi is! :)
Aztán jön a mindenki által nagyon szeretett Utrogestan golyócska, napi 3*1 ..... na de a babáért még ezt is szívesen vállaljuk :) Ugye lányok?!
Köszi Tündérlány, kedves tőled, hogy drukkolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!