12-re nem várok, hogy vagytok? Éreztek valamit? Izguljunk együtt, osszuk meg a tapasztalatainkat, hátha könnyebben megy az idő!
Szia!
én is 12-re nem várom!!!!
Tünetek???pár napja fájdogál a cicim,ma éjszaka kifejezetten fájt...a hasam is szurkálgat,de nem állandóan...a folyásom pedig...hát az alig van,de az inkább testápolós.Nagyon drukkolok!!!!Első lenne nálatok?:)
Hát akkor nálad valószínűbb mint nálam...mi csak szimplán "próbálkozunk"..ő már a második lenne:)
Nagyon drukkolok neked!!!
Ja a cicis dolog nekem is olyan mint neked:)
...bár már 12-e lenne:D
Őszintén megmondom hogy már nem nagyon emlékszem,már 3 éve volt...azt hiszem nem volt semmi bajom,csak nem jött meg.Aztán a 4.napon teszteltem csak pozitívat.Előbb nem akartam,mert azt hittem "csak úgy"késik..
Viszont utána már szenvedtem:(Sokat hánytam...:S
De ha ti így rákészültetek akkor nagyobb az esélyed!!!Megérdemelnéd:)
Én is 12-ére várom, 29-én volt peteérésem. Nekem is már a második lenne. Hát lesem magam én is, van is hányingerem, de szerintem ez tuti csak bemesélem magamnak. Az első gyereknél kb. az 5. hétig nem éreztem a világon semmit. A terheshormonok csak a beágyazódás után kezdenek működni, tehát a hányinger még nem lehet attól.
Egyébként az első terhességem alatt végig viszkettem, mindig mondtam is a dokinak, hogy gombás vagyok, de ő állította, hogy nem. Hát ennyit érzek most is, viszket, meg erősebb a folyás, de lehet, hogy most tényleg gombás vagyok? Mondjuk már vgy 3 éve nem voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!